Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δυσαρέσκεια Ολυμπιακού στην συνάντηση με Βασιλειάδη

Την έντονη δυσαρέσκειά τους εξέφρασαν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού για την στάτη της πολιτείας απέναντι στον κόσμο της ομάδας του Πειραιά, όσον αφορά τις μετακινήσεις οπαδών. 

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης και ο νομικός εκπρόσωπος κ. Μπαταγιάννης.

Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού μετέφεραν τη δυσαρέσκεια του κόσμου της ομάδας για τη διαφορετική αντιμετώπιση οπαδών άλλων ομάδων και ζήτησαν τον λόγο που δεν έχει τηρηθεί ο νόμος.

Μάλιστα ανέφεραν και συγκεκριμένες περιπτώσεις και παραδείγματα μετακίνησης οργανωμένων οπαδών που έγιναν υπό την ανοχή της Πολιτείας, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.

Με τη σειρά τους οι εκπρόσωποι της Πολιτείας δεν δεσμεύτηκαν μόνο ότι θα υπάρξουν τιμωρίες όσων παρανόμησαν αλλά πως θα τιμωρηθούν ακόμη πιο αυστηρά όσοι υποτροπιάσουν.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό από τον Ολυμπιακό οι Μώραλης, Κουντούρης και Μπαταγιάννης ζήτησαν ένα ξεκάθαρο νομικό πλαίσιο για τη νέα χρονιά που θα περιλαμβάνει και τις μετακινήσεις των οπαδών και τη λειτουργία των συνδέσμων.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ