Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εγκώμια Κοβάσεβιτς για Μιλόγεβιτς

Τη δουλειά του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον Ερυθρό Αστέρα εκθείασε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος μίλησε για την πορεία της σερβικής ομάδας, τους παίκτες που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό και απέφυγε να αναφερθεί περισσότερο στο σενάριο του Σέρβου προπονητή.

Αναλυτικά ο τεχνικός σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μίλησε στην Blicsport για

Τον Τζούρτζεβιτς αλλά και τους Μάριν και Βούκοβιτς: «Μετά τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει ο Ούρος Τζούρτζεβιτς θεωρώ ότι μπορεί να πάρει ευκαιρία και στην Εθνική και να προσφέρει. Νομίζω ότι η Εθνική Σερβίας μπορεί να τον υπολογίζει για την συνέχεια. Από παίκτες από Σερβία θα ανέφερα και τον Μάρκο Μάριν αν και έπαιξε στην Γερμανία. Είναι παίκτης πολύ καλού επιπέδου. Ο Γιάγκος Βούκοβιτς από την άλλη πήγε στη Βερόνα με δανεισμό αλλά επίσης είναι ένας καλός παίκτης. Παίκτης με ποιότητα».

Τον Ερυθρό Αστέρα και τον Μιλόγεβιτς: «Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μία καλή ομάδα που την καθοδηγεί ένας πολύ καλός τεχνικός, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Έχει δείξει την αξία του και στην Ελλάδα. Είναι εξαιρετική η δουλειά του Μιλόγεβιτς. Ο Ερ. Αστέρας ήταν καλός στην Ευρώπη και ο τίτλος είναι κοντά. Αξίζουν εύσημα και στον γενικό διευθυντή Ζβένταν Τέρζιτς. Ο Μιλόγεβιτς έχει κάνει πολύ καλό κοουτσάρισμα».

Την πληροφόρηση ότι ο Μιλόγεβιτς θα είναι τεχνικός του Ολυμπιακού από τον Ιούνιο και μετά: «Είναι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα και εμείς έχουμε προπονητή. Είμαστε δύο σωματεία αδερφικά. Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν θα ήταν σωστό και πρέπον να σχολιάσω κάτι επί των αναφορών αυτών. Θεωρώ ότι είμαι ξεκάθαρος».

Το εάν θα έρθει παίκτης στον Ολυμπιακό από τον Ερυθρό Αστέρα: «Κάνετε πλάκα (σ.σ. γέλια). Θα σας πω μόνο ότι ο Ερ. Αστέρας έχει ενδιαφέροντες παίκτες. Παίκτες με ποιότητα. Πραγματικά καλούς παίκτες. Δεν θέλω να πω κάποιον συγκεκριμένο γιατί εάν το κάνω θα πούνε ‘να ο Ντάρκο φέρνει παίκτη στον Ολυμπιακό».

Τον Μπεν κα τον Ζντιέλαρ που παίζουν Σερβία και ήταν στον Ολυμπιακό: «Το σερβικό ποδόσφαιρο ανακάμπτει διαρκώς και ανεβάζει ποιότητα. Και οι δύο είναι καλοί παίκτες. Δεν βρήκαν χώρο και χρόνο στον Ολυμπιακό και πήγαν αλλού. Θεωρώ ότι ήταν καλές μεταγραφές για τις ομάδες τους».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ