Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είπε “αντίο” στην Σπόρτινγκ και ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε από τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ αποχαιρέτησε την Σπόρτινγκ, από την οποία έμεινε ελεύθερος και υπογράφει στους ερυθρόλευκους.

Σε μήνυμα που ανέβασε στο instagram, έγραψε σχετικά:

«Δεν σχολίασα τίποτα έως τώρα, επειδή δεν ήξερα το μέλλον μου, που θα μπορούσε να είναι στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Σίγουρα, η παρουσία μου στην Σπόρτινγκ ολοκληρώθηκε και το πέρασμά μου δεν ήταν σύντομο.

Έτσι, πήρα όσο το δυνατόν πιο προσεκτική απόφαση. Ποτέ δεν θα εγκατέλειπα τη Σπόρτινγκ, αν δεν έπρεπε. Έχω περάσει 13 χρόνια φορώντας τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος, με τη μέγιστη υπερηφάνεια και νιώθω ευγνώμων. Μεγάλωσα στη Σπόρτινγκ και η προσωπική εξέλιξη οφείλεται στη Σπόρτινγκ. Γνώρισα ανθρώπους που θα είμαι σε επαφή μαζί τους για μια ζωή. Εκεί απέκτησα το πάθος για το ποδόσφαιρο, ακόμα περισσότερο και αν ένιωσα την ανάγκη να φύγω.

Για εμένα το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής, είναι μια συνθήκη στη συναισθηματική μου ισορροπία και με τα πρόσφατα γεγονότα, δεν γίνεται να έχω την ψυχική αρμονία για να συνεχίσω να παίζω. Ανεξαρτήτως των πρόσφατων γεγονότων, η Σπόρτινγκ με έχει διδάξει, κανείς όμως, δεν με έχει διδάξει όμως το πώς να αντιδράω σε περιβάλλον με απειλές, βία, όπου θα φοβάμαι για την ασφάλειά μου και την ασφάλεια της οικογένειάς μου. Δεν μου το έμαθε, επειδή το ποδόσφαιρο και τα άλλα αθλήματα δεν πρέπει να είναι έτσι. Εμείς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είμαστε κάτι παραπάνω από ότι ισχύει για εντός των τεσσάρων γραμμών. Έχουμε οικογένεια, φίλους, συναισθήματα και αυτά τα όρια δεν είναι πάντα σεβαστά.

Με αυτά τα δεδομένα, στοχεύω σε άλλους στόχους, πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσω τον σύλλογο που μου έδωσε τόσα πολλά. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Όλους αυτούς που με υποστήριξαν».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ