Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Εισέπραξαν “όχι” από Παπαπέτρου

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός περιμένουν την απάντηση του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος αρνήθηκε πρόταση της Εφες.

Οι Τούρκοι μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση Μπρόκχοφ, ο οποίος είχε υπογράψει στην ομάδα του Αταμάν, όμως τελικά βρέθηκε στο NBA, στράφηκαν και πάλι προς το μέρος του «Πάπι», όμως βρήκε την πόρτα κλειστή, με τους «αιώνιους» να είναι οι μόνοι πλέον που «τρέχουν» την κούρσα της διεκδίκησης του παίκτη.

Εντός των επόμενων ημερών (ίσως και ωρών) η απόφαση του Παπαπέτρου θα γίνει γνωστή, με τον παίκτη να βρίσκεται σε ένα σημαντικό δίλημμα, ενόψει της συνέχειας της καριέρας του. Είναι δεδομένο πως η απόφασή του αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για έναν Έλληνα παίκτη, επιπέδου Εθνικής ομάδας, όπου το ταλέντο και τα προσόντα του μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα σε όποια ομάδα τον έχει στο ρόστερ της την επόμενη σεζόν.

Η απόφαση του ίδιου, εκτός των άλλων, θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον μεταγραφικό σχεδιασμό και των δύο ομάδων, καθώς, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, θα κινηθούν με τελείως διαφορετικό τρόπο στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας τον Ιωάννη στο ρόστερ τους.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ