Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Εκανε τα πάντα, δεν του βγήκε τίποτα

Ο Οσκαρ Γκαρσία, σε αυτό το ματς κόντρα στον Αστέρα, χρησιμοποίησε κάθε τρόπο που είχε στην διάθεσή του για να απειλήσει. Ξεκίνησε το ματς χωρίς οργανωτή, με 4-3-3, συνέχισε με Μάριν οργανωτή, στο ημίχρονο το άλλαξε με Φορτούνη σε 4-4-1-1 και το ολοκλήρωσε σε 4-4-2, με Τζούρτζεβιτς στο ματς. Μέχρι και τον Ρομαό έβαλε στόπερ και τον Οφόε οργανωτή. Δεν του βγήκε τίποτα. Αρκετές φορές ο Ολυμπιακός, μάλιστα, αναγκάστηκε να παίζει με ανούσια γεμίσματα από τους αμυντικούς, με καμινάδες, δείχνοντας μπερδεμένος από τον τρόπο ανάπτυξης που έπρεπε να ακολουθήσουν οι παίκτες. Σαν να μην ήξεραν τι πρέπει να κάνουν και έβρισκαν την εύκολη λύση της γιόμας.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο σχηματισμός που κατέβασε ο Γκαρσία, δεν είχε αποδοτικότητα στην ανάπτυξη της ομάδας, με αποτέλεσμα να είναι ελάχιστες οι ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό και μόνο από στημένες μπάλες. Με Μάριν και Μιραλάς να δείχνουν εγκλωβισμένοι και μπερδεμένοι στον ρόλο τους, αφού μέχρι που ο Ολυμπιακός δέχθηκε το 1-0, ο Μιραλάς έπαιζε πίσω από τον Ανσαριφάρντ και ο Μάριν αριστερά. Και οι δύο (Μαρίν, Μιραλάς) δεν φάνηκαν μέσα στο ματς, παρά μόνο από δύο στημένες μπάλες. Μόνο ο Πάρντο δημιουργούσε κινδύνους. Απόντως οργανωτή, είδαμε τους πλάγιους μπακ του Ολυμπιακού να κάνουν ανούσια γεμίσματα, χωρίς φυσικά απόδοση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Οσκαρ διόρθωσε το λάθος του, βάζοντας τον Φορτούνη στη θέση του Μάριν, με τον Φορτούνη να λαμβάνει την κανονική του θέση, αυτή του οργανωτή. Ο Φορτούνης προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες, όμως και αυτός δυσκολεύτηκε. Επόμενο χαρτί ήταν η είσοδος του Οφόε, στο 70′, στην είσοδο του Πάρντο, με τον Μιραλάς να τραβιέται δεξιά, τον Φορτούνη να πηγαίνει αριστερά και τον Οφόε να παίρνει ρόλο στον άξονα.

Η τελευταία ζαριά του Γκαρσία άκουγε στο όνομα Τζούρτζεβιτς, ο οποίος μπήκε στο ματς στην θέση του Σισέ, στο 85′, με τον Ρομαό να γυρίζει στην άμυνα και τον Ζιλέ να μένει με τον Οφόε στο κέντρο, για το τελευταίο 5λεπτο του ματς.

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ