Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Εξι ομάδες έχουν υπογράψει ήδη στο NOVA!

Στελέχη της Κάντζας, σχολιάζοντας σημερινά δημοσιεύματα σχετικά με την κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League, επιβεβαίωναν ότι έχουν ήδη συμφωνήσει με οκτώ (8) ΠΑΕ, εκ των οποίων έξι (6) ΠΑΕ έχουν ήδη υπογράψει διμερή δεσμευτική σύμβαση με τη Nova και ακόμη δύο (2) βρίσκονται στην τελική φάση των υπογραφών.

Μάλιστα, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του συνδρομητικού καναλιού.Τα ίδια στελέχη σχολίαζαν δηκτικά ότι «όσα ακούγονται περί αναβίωσης της Κεντρικής Διαχείρισης της Super League είναι όνειρα θερινής νυκτός».Παράλληλα, επεσήμαναν ότι προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία το γεγονός ότι οι διοικούντες τη Super League που παραμένουν αμετανόητα προσηλωμένοι στα προσωπικά τους συμφέροντα, διαρρέουν τώρα τέτοιες ανακρίβειες όταν πριν από λίγες εβδομάδες είχαν απορρίψει την πρόταση της Nova για 30 εκατ. ευρώ πιστεύοντας ότι οι ενδιαφερόμενοι θα… σχημάτιζαν ουρές έξω από τα γραφεία τους.

Όλα αυτά, καθώς οι άνθρωποι της NOVA θεωρούν… ύποπτα τα δημοσιεύματα που αφορούν στις συζητήσεις των ανθρώπων της S.L. με την CosmoteTV για Κεντρική Διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ