Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Εμενίκε: “Ψεύτικες ιστορίες και φήμες”

Ο Εμάνουελ Εμενίκε αποχαιρέτησε την Λας Πάλμας χωρίς να αγωνιστεί καν στο νησί όπου βρέθηκε από τον Γενάρη. Στον λογαριασμο του στο intagram έγραψε τα εξής:

“Απευθύνομαι στον κόσμο της Λας Πάλμας κι επιλέγω να σπάσω τη σιωπή μου στο τέλος ενός λυπηρού κεφαλαίου της ζωής μου. Ήταν πέντε απογοητευτικοί και σπαρακτικοί μήνες. Έφθασα με ελπίδες να παλέψω για τη φανέλα. Δυστυχώς, ο τραυματισμός συνέχει να με ταλαιπωρεί, ενώ στην Ισπανία δεν μου έδωσαν τη δυνατότητα να δείξω ότι μπορώ να παλέψω.

Σε όλη αυτήν την περίοδο, ψεύτικές ιστορίες και φήμες δημοσιεύθηκαν. Σε όλες τις περιπτώσεις, υπήρχε εκτροπή της αλήθειας. Θα μπορούσα να αναφερθώ σε μεμονωμένα άτομα, αλλά αυτό δεν θα βοηθούσε τη Λας Πάλμας. Ξέρουν ποιοι είναι. Πίεζαν αρνητικά προς τη μία πλευρά. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του νησιού. Ήταν πάντα φιλόξενοι και σαν οικογένειά μου.

Ήταν ένα σκληρό διάστημα, αλλά πάντα χαμογελούσαν και με στήριζαν. Σας ευχαριστώ. Η θετική ενέργειά τους με διευκόλυνε σε αυτό το καταστροφικό διάστημα. Σας ευχαριστώ που ήσασταν η ισπανική οικογένειά μου. Η Λας Πάλμας είναι ένα πανέμορφο μέρος και καλούς ανθρώπους. Η Λας Πάλμας (σ.σ η ομάδα) θα επιστρέψει. Αντίο”, υποστήριξε ο Εμάνουελ Εμενίκε.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ