Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Ένα ματς, μία χρονιά και κάτι παραπάνω…

Ο Ολυμπιακος, δίνει ένα πολύ ιδιαίτερης σημασίας αγώνα την Κυριακή, εναντίον του ΠΑΟΚ. Αρχικά, οι παίχτες θα δώσουν την τελική τους σοβαρή εξέταση, στην Τούμπα. Βάσει της απόδοσής τους, θα κριθούν πόσο άξιοι είναι να φοράνε την “ερυθρόλευκη” και τη νέα σεζόν.

Ακόμη, ευκαιρία είναι να αποστομώσει η ομάδα, όποιον καλοπροαίρετο ή κακοπροαίρετο θεωρεί πως τα δίχτυα της ομάδας θα κουνηθούν τρείς και τέσσερις φορές. Φαινομενικά, βάσει αγωνιστικής εικόνας και βαθμολογικής κατάταξης, θεωρούν άπαντες, ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Μόνο που αυτό δεν ισχύει. Στα ντέρμπι, πρώτα παίζει η φανέλα και το βεληνεκούς της κάθε ομάδας. Ειδικότερα, σε αυτή την φάση ο ΠΑΟΚ, πιθανολογούμε, ότι δε θα μπορέσει να διαχειριστεί το ρόλο του φαβορί.

Βέβαια, ούτε γραφικοί, ούτε σαν τους άλλους “μεγάλους” θέλουμε να γινόμαστε. Άλλωστε, υπάρχει άλλη νοοτροπία στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο. Πρώτα κοιτάνε όλοι το αγωνιστικό σκέλος και μετά το κάθε χειρουργείο, το οποίο έχει ως θύμα τον Ολυμπιακο.

Αλλά, κανείς δε μπορεί να παραλείψει την εύνοια του ΠΑΟΚ, όπου και χάρη σε αυτήν βρίσκεται στην πρώτη θέση. Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε πολλές φάσεις και παραδείγματα, αλλά ετούτη τη στιγμή, προτιμάμε να μην εμβαθύνουμε τόσο επι του θέματος.

Η ουσία ποιά είναι; Ότι οι παίχτες παίζουν όλη την χρονιά. Όποιος δεν ανταποκριθεί στο ρόλο του, θα πάει σπίτι του. Την νίκη δε την χρωστάνε απλά στον κόσμο, αλλά και στους εαυτούς τους. Το τι θα αντιμετωπίσουν στην ζούγκλα της Τούμπας, είναι δεδομένο. Απο “κόσμο” έως… διαιτητές. Ωστόσο, εάν ο κόσμος και ο καθένας παρακολουθήσει μία εμφάνιση βγαλμένη απο “Ολυμπιακό”(!), τότε ο καθένας θα έχει την κριτική άποψη και σκέψη να χειροκροτήσει την ομάδα και όχι να την αποδοκιμάσει για τυχόν αποτέλεσμα, το οποίο θα έχει επηρεαστεί.

 

Περισσoτερα για RED BLOGS