Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Ένας μικρός γίγαντας

Ένας απο τους φετινούς διασωθέντες παίχτες, για τον Ολυμπιακο, είναι ο Μάρκο Μάριν. Ο 28χρονος Γερμανός, ο οποίος “έπιασε” λιμάνι, την περσινή σεζόν, δε μπόρεσε να ξεδιπλώσει απο την πρώτη στιγμή, το ταλέντο του. Ή τουλάχιστον, δεν πήρε και τις κατάλληλες ευκαιρίες απο τον Μπέντο.

Η αρχή της φετινής σεζόν ήταν η συνέχεια της προηγούμενης. Ο Χάσι δεν έδειξε να εμπιστεύεται ιδιαίτερα τον Γερμανό, με αποτέλεσμα να δείχνει μέχρι και τάσεις φυγής ο Μαρίν. Ωστόσο, μετά την έλευση του Τάκη Λεμονή, όλα άλλαξαν για τον Μαρίν. Ο Έλληνας τεχνικός, του έδωσε ευκαιρίες, του έδειξε εμπιστοσύνη και ο Γερμανός όλο και τον δικαίωνε.

Το ίδιο συνεχίστηκε και μετά την απομάκρυνση του Τάκη Λεμονή, όταν και τα ηνία τα ανέλαβε ο Όσκαρ Γκαρσία. Ο Μαρίν, συνήθως στην ενδεκάδα και όποτε βρισκόταν, τον δικαίωνε.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα, έως τώρα έχει 6 γκολ και 3 ασσίστ. Ωστόσο, να σημειωθεί, ότι δε παίζει στη φυσική του θέση, που είναι το “10”, αλλά χρησιμοποιείται κυρίως στα άκρα λόγω… Φορτούνη. Ο Μαρίν έχει μπεί στις “ερυθρόλευκες” καρδιές πολλών φίλων του Ολυμπιακού, καθώς βγάζει πάθος στο παιχνίδι του και μόνο αδιάφορος δεν είναι, όταν αγωνίζεται.

Επιπλέον, ενώ το μεγάλο του προσόν θεωρείται η δημιουργία, δείχνει ότι μπορεί να βρίσκει και δίχτυα και σε μεγάλα ματς μάλιστα. (ΟΑΚΑ, Περιστέρι).

Και επειδή είναι λογικό, να κοιτάμε τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, ίσως είναι καλό να υπαρξουν κάποια σοφά ερωτήματα για τον Μαρίν; Αξίζει να αγωνίζεται στη θέση του, στο “10” και να πλαισιωθεί απο παίχτες-ρουκέτες δίπλα του; Αξίζει να πάρει ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό του Ολυμπιακου, του 2018-2019;

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ