
Ο Εσάν Χατζησαφί, ο οποίος αποκτήθηκε την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, ήλθε με την προοπτική να δώσει ανάσες στον Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος έχει τραβήξει όλο το κουπί μόνος του, απο την αρχή της φετινής αγωνιστικής σεζόν.
Απο το πρώτο ματς, στο οποίο αγωνίστηκε, εναντίον του Πλατανιά στο κύπελλο, έως και το ματς με τον Πανιώνιο, έχει δείξει πολύ καλά δείγματα δείγματα γραφής. Το αποκορύφωμα -έως τώρα- είναι το κρίσιμο γκολ, που έβαλε, στις καθυστερήσεις εναντίον του Ατρομήτου.
Γενικότερα, δείχνει να έχει όλο το πακέτο, στα ματς, τα οποία έχει αγωνιστεί.Ο 27χρονος Ιρανός, αμυντικά είναι “βράχος” απο την πλευρά του και επιθετικά προωθείται και σεντράρει σε πολύ καλό επίπεδο. Βέβαια, αναμένουμε να τον δούμε και σε υψηλότερου βαθμοού δυσκολίας αγώνες. Πρός το παρόν πάντως, οφείλουμε να πούμε, ότι εντυπωσιάζει με την απόδοσή του.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
-
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-3: Τα highlights (video)
Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης για την 1η αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδος. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ...
-
Τρίτο γκολ στο Αγρίνιο με Σισέ (video)
Στο 85′ εκτέλεση φάουλ του Πέπε, ο Σισέ παίρνει την κεφαλιά και πετυχαίνει το...
-
Μαρτίνς: “Εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο. Ευχαριστημένος από όλους”
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε μετά από το τέλος του αγώνα με...
-
Με “νέο αίμα”, νίκη-πρόκριση με 3-0 στο Αγρίνιο (video)
Με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 τον Παναιτωλικό...