Την δόξα του Βασίλη Τοροσίδη και του Γιάγια Τουρέ, ζήλεψε ο… Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.
Έτσι, όπως έγινε γνωστό, από την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή, για δύο ώρες τα μεσάνυχτα, ο Γιώργος Γεωργίου ανοίγει τα μικρόφωνα σε όλους τους φιλάθλους, χωρίς… φερμουάρ και λογοκρισία για να σχολιάσουν την αγωνιστική και ότι γίνεται στον χώρο του αθλητισμού με τον μοναδικό τρόπο που ξέρουν!
Οι τηλεθεατές θα επικοινωνούν με κανονικές γραμμές μίας αστικής κλήσης ενώ θα μπορούν να στελνουν SMS αλλά και μηνύματα στην official Facebook page του Kontra Channel (www.facebook.com/kontrachannel) ενώ θα μεταδίδεται και ζωντανά από το Facebook Live!
Μην εκπλαγείτε αν δείτε καλεσμένους τους πρωταγωνιστές κάθε αγωνιστικής στην εκπομπή καθώς και ζωντανές συνδέσεις με αποδυτήρια!
Μαζί του η δημοσιογράφος Έλενα Τσαρτσάνη που πιθανόν να του κλέψει την (τηλεοπτική) δόξα!
Το «Καφενείο των Φιλάθλων», κάθε Κυριακή 12-2 τη νύχτα, ζωντανά μόνο στο Kontra Channel.


Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
-
Η Θύρα 7 στην φιέστα τίτλου με ΠΑΟΚ (video)
Δείτε το βίντεο των οργανωμένων του Ολυμπιακού από την εξέδρα της Θύρας 7 στην...
-
Τι γίνεται με τις ομάδες Λευκορωσίας και Ουκρανίας εν όψει των κληρώσεων των ευρωπαϊκών κυπέλλων
Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αποτραπούν κληρώσεις, μεταξύ ομάδων από...
-
Οι Λιθουανοί εμπλέκουν αιώνιους για Καλαϊτζάκη
Στο μεταγραφικό στόχαστρο των”αιώνιων” αντιπάλων έχει μπει ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα...
-
Το γλέντι του θρυλικού quadruple (pics)
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε μια ιδανική σεζόν για το τμήμα πόλο γυναικών του...