Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

“Ερυθρόλευκη” τρέλα στην Πάφο, “τρελάθηκε” ο Μιλόγεβιτς

Ο Ερυθρός Αστεράς έχει μεταβεί στην Κύπρο, και πιο συγκεκριμένα στην Πάφο, καθώς κάνει την προετοιμασία του, ώστε με την επανέναρξη του σερβικού πρωταθλήματος, το οποίο έχει διακοπή, να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος. Ωστόσο, στην απογευματινή προπόνηση του Ερυθρού, οι οπαδοί του Ολυμπιακου απο τον σύνδεσμο της Πάφου, έκαναν εμφάνιση-έκπληξη στους “ερυθρόλευκους” της Σερβίας αλλα και στον… Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακου απο την Πάφο φρόντισαν να κάνουν την νύχτα-μέρα, κάτι που πρόκαλεσε θαυμασμό και έκπληξη στον Μιλόγεβιτς,  ο οποίος διαπίστωσε απο πρώτο χέρι την εξαιρετική σχέση μεταξύ Ολυμπιακου-Ερυθρού Αστέρα.

Ακόμη, εκπρόσωπος της Θύρας 7  Πάφου έδωσε στον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου και νυν του Ερυθρού Αστέρα,τιμητική πλακέτα με τα εμβλήματα των δύο ομάδων μαζί, όπως επίσης και τα εμβλήματα της Θύρας 7, αλλά και των Delije, κι αυτά μαζί. Όσον αφορά στο μήνυμα της πλακέτας, έγραφε. «Για τα αδέρφια μας με αγάπη και σεβασμό».

Μάλιστα, στο τέλος της προπόνησης, οι οπαδοί φωτογραφήθηκαν με τους παίχτες του Ερυθρού και ειδικότερα με τον Μπεν, στον οποίο δώσανε ευχές, ότι δεν κατάφερε στον Ολυμπιακο, να το καταφέρει στον Ερυθρό.

Χαρακτηριστικά θα καταλάβετε τι έγινε απο το βιντεο…

 

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ