Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Εσείς που έρχεστε στο ΣΕΦ, ξέρετε…

Εχει καταντήσει τουλάχιστον κουραστικό, σε αυτό τον μαραθώνιο της Ευρωλίγκας, όπως έχει γίνει από πέρυσι, κάθε εβδομάδα να αλλάζετε θέση και άποψη για τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας. Την μία εβδομάδα τους έχετε για Θεούς και κορυφαίους και την άλλη εβδομάδα για σαπάκια και να φύγουν να μας αδειάζουν την γωνιά.

Οσοι έρχεστε στο ΣΕΦ και παρακολουθείτε τα παιχνίδια του Θρύλου από κοντά, ξέρετε ότι τίποτα δεν κρίνετε σε μία αγωνιστική ή σε μία κοιλιά που θα κάνει διάρκεια. Η μορφολογία του πρωταθλήματος της Ευρωλίγκας είναι μοναδική και κρύβει απρόσμενες εξελίξεις.

Κανένας δεν σου εξασφαλίζει την πρόκριση στο F4 εάν τερματίσεις την κανονική διάρκεια με πλεονέκτημα έδρας. Πόσες φορές ο Ολυμπιακός έχει σπάσει έδρες και πόσες φορές έχει συμβεί το αντίθετο; Σίγουρα η εικόνα της ομάδας είναι απογοητευτική αυτό το διάστημα, αλλα σίγουρα όλοι μας ξέρουμε ότι δεν είναι αυτός ο Ολυμπιακός. Δεν είναι αυτή η χημεία που έχει η ομάδα. Το έχει αποδείξει από την αρχή της σεζόν σε πολλά παιχνίδια.

Μην απογοητεύεστε με το παραμικρό και μην αλλάζετε σκέψεις παρασυρόμενοι από αυτούς που περιμένουν στην γωνία. Οι κονδυλοφόροι σε τέτοιες περιπτώσεις κάνουν πάρτι. Οπως και οι οπαδοί του καναπέ και του facebook.

Εσείς που την Πέμπτη θα έρθετε στο ΣΕΦ με την Φενέρ, ξέρετε ποιός είναι ο Ολυμπιακός μας και που μπορεί να φτάσει. Πίστη στην ομάδα και προχωράμε.

Μαζί στα δύσκολα.

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ