Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Έτσι… δεν πας πουθενά

Ακόμα μία… μαύρη σελίδα στην ιστορία της, έγραψε η Εθνική Ελλάδας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε, για ακόμα μία φορά, εμφάνιση για τα… πανηγύρια, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την «καθαρή» ήττα με 2-0 από την Φινλανδία, αποτέλεσμα που ουσιαστικά βάζει τέλος στις όποιες ελπίδες για την 1η θέση του ομίλου, καθώς η Ελλάδα έμεινε στους 6 βαθμούς, έναντι 12 των Φινλανδών, με δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και στο σημερινό, η Εθνική μας ομάδα απλά… δεν βλεπόταν. Στην επίθεση είμαστε ανύπαρκτοι ενώ και στην άμυνα δώσαμε το δικαίωμα στους Φινλανδούς να κάνουν… πλάκα, όπως στην φάση του 1-0 στο 46’, μετά από λάθος των Τζαβέλλα και Μανωλά.

Από εκεί και μετά, η Εθνική μας ομάδα – θεωρητικά – … καιγόταν για το γκολ της ισοφάρισης. Αποτέλεσμα; Μία (ολογράφως, Μ-Ι-Α) ευκαιρία, αυτή του Κουλούρη στο 87. Αντίθετα, οι Αργεντινοί… εεε… συγνώμη, οι Φινλανδοί, είχαν δοκάρι με τον Λουντ στο 80’ και τον Σόιρι, στην επαναφορά, να αστοχεί από τα 2 μέτρα, για να έρθει στο 89’ ο Λουντ να κάνει… χαζούς τους Μπακάκη , Τζιώλη μας, από αριστερά και να δώσει… έτοιμο γκολ στον Καμαρά, που διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Δυστυχώς, η Εθνική μας ομάδα έχει… μικρύνει και μάλιστα πάρα πολύ. Και είναι κρίμα γιατί υλικό υπάρχει. Πρέπει να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις, όσο υπάρχει καιρός, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, η… προ Ρεχάγκελ εποχή, πλησιάζει με… δρασκελιές.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ