Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Έτσι εγκλημάτησαν κατά του Θρύλου (vid)

Ο Ολυμπιακός έχει φριχτά και απολύτως δικαιολογημένα παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης, που, ειδικά στο φινάλε, επέτρεπαν το… ξύλο στην ρακέτα των Λιθουανών, ενώ από την αντίθετη πλευρά, χρέωναν φάουλ και την… ανάσα των παικτών του Ολυμπιακού.

Χαρακτηριστικό το… διπλό έγκλημα, 2.07 πριν το φινάλε της παράτασης, με το σκορ στο 76-80, όταν και ο Σπανούλης δέχτηκε  ΕΞΟΦΘΑΛΜΟ φάουλ από τον Ουλανόβας, με τους διαιτητές να κλείνουν τα μάτια, την μπάλα να καταλήγει στον Πρίντεζη ο οποίος… γκρεμίστηκε από τους Ουλανόβας και Γιανκούνας, με τους διαιτητές – εγκληματίες, όμως, να μην σφυρίζουν τίποτα. Αντίθετα, έδωσαν με χαρακτηριστική άνεση το φάουλ του Σπανούλη πάνω στον Πάνγκος, στο τέλος της επίθεσης της Ζαλγκιρις, στο 1.40’, με αποτέλεσμα, αντί να γίνει το 78-80, να γίνει το 76-82, το οποίο, ουσιαστικά, αποτέλεσε και την… ταφόπλακα του αγώνα της Τετάρτης.

Αυτό το διπλό… έγκλημα, ήταν μόλις ένα μικρό, αλλά χαρακτηριστικό δείγμα του τι συνέβη στο ΣΕΦ, την ώρα που άλλοι στέλνουν dvd σε όποιον έχει dvd player σε ολόκληρη την Ευρώπη και άλλοι κλαίγονται για το… υποτιθέμενο 50-50, ακόμα και στον ύπνο τους…

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC