Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Έτσι γλίτωσαν Βασιλακόπουλος-Κορομηλάς-Ταβουλαρέας (pics)

Τα… βραχιολάκια περίμεναν τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ την Τετάρτη το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρσης. Βασιλακόπουλος, Κορομηλάς και Ταβουλαρέας, όμως, την έκαναν από την πίσω πόρτα με αποτέλεσμα να μην τους συλλάβει η αστυνομία. Τους «συνέλαβε» όμως, ο φακός του rednews.gr την ώρα που την έκαναν και διέφυγαν της σύλληψης.

Πολλά έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί από το πρωί της Πέμπτης για το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ όλων των εποχών στον ελληνικό αθλητισμό. Κλέφτες και Αστυνόμοι έπαιζαν κυνηγητό χθες στο ΟΑΚΑ με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, και τα μέλη της ΚΕΔ, Κυριάκος Ταβουλαρέας και Κώστας Κορομηλάς, να διαφεύγουν της σύλληψης.

Δεν έγινε, όμως, το ίδιο με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στέλιο Συμεωνίδη, ο οποίος πέρασε το απόγευμα του στο τμήμα. Πως, όμως, διέφυγαν οι υπόλοιποι; Ο Βασιλακόπουλος γλίτωσε λόγω του ότι είναι πάνω από 70 και δεν προβλέπεται αυτόφωρη διαδικασία, οι Κορομηλάς και Ταβουλαρέας, όμως, χρειάστηκε να μεταμφιεστούν.

Ο Ταβουλαρέας, ντύθηκε αυτό που ήταν σε όλη του τη ζωή. Κοράκι. Ενώ ο Κώστας Κορομηλάς μεταμφιέστηκε, λόγω του ότι ο χώρος είναι ιερός για το ελληνικό μπάσκετ, σε παππά και τη γλίτωσαν.

Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε πως βγαίνοντας από τα γραφεία και την ώρα που γίνονταν οι συλλήψεις ο Ταβουλαρέας έκραζε «κρα-κρα» ενώ ο Κορομηλάς φώναζε «ευλόγησον».

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες…

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ