Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ετσι του κόβεις τα πόδια…

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση διαχείρισης του Μάρκο Μάριν. Ο Γερμανός, το έχουμε ζήσει και πέρυσι, είναι παίκτης ψυχολογίας. Το έδειξε και φέτος. Με τις πολλές αλλαγές χάνει τον προσανατολισμό του και απογοητεύεται.

Ο Μάριν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ήταν το “μυστικό” όπλο του Ολυμπιακού. Με την Ξάνθη δεν έπαιξε λόγω τιμωρίας. Με την ΑΕΚ στο κύπελλο έπαιξε στα δεξιά, με τον Ανδρούτσο να τον αλλάζει στο 76′. Σήμερα έπαιξε από την αρχή. Για 20 λεπτά έπαιξε στ’ αριστερά και για 25 πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Δεν φάνηκε καθόλου και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Ομως έτσι, με αυτό τον τρόπο, του κόβεις τα πόδια. Ο Μάριν είναι περίεργη περίπτωση και ο Ολυμπιακός δεν θέλει να τον χάσει. Χρειάζεται μία ιδιαίτερη διαχείριση…

Πέντε γκολ έχει στο πρωτάθλημα ο Γερμανός και τα τέσσερα σου έχουν δώσει τίποντο. Γκολ στην ανατροπή με Κέρκυρα στο 3-1, γκολ-νίκη στο 1-0 με ΠΑΣ, το πρώτο γκολ από τα τρία στη Λάρισα και το πρώτο από τα δύο με τη Λαμία. Γκολ και τρίποντο… Και όλα από τα τέλη Νοεμβρίου και μετά.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ