Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Φανέρωσε τα κίνητρα του εναντίον του Ολυμπιακού ο Βασιλειάδης

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται μία ανάσα από το… Grexit, με το Βρετανικό Sky Sports να φιλοξενεί συνέντευξη του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος δεν διστάζει να φανερώσει τα… αντιολυμπιακά του κίνητρα, κατηγορώντας τους «ερυθρόλευκους» για… πολιτικά κίνητρα!

«Τα κίνητρα του Ολυμπιακού είναι περισσότερο πολιτικά και λιγότερο αθλητικά. Φαίνεται πως επιθυμεί να διατηρηθεί το πρόβλημα. Εγώ θέλω να υπάρξει εκεχειρία έως το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια να διαμορφώσουμε νέους κανόνες», είναι τα όσα… αστεία υποστηρίζει ο Βασιλειάδης, ενώ στην συνέχεια μιλά για την στάση που κρατούν οι παράγοντες του ποδοσφαίρου.

«Η FIFA περιμένει από την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ελλάδας, και όχι από το κράτος, να δείξει ότι επιθυμεί κάτι να αλλάξει. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά οι παράγοντες δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση και νομίζουν ότι παίζουμε παιχνίδια. Όμως αυτή τη στιγμή δεν παίζουμε κανένα παιχνίδι. Έχουν (βλ. FIFA) κουραστεί με εμάς. Η ποδοσφαιρική κοινότητα δεν ενδιαφέρεται για το προϊόν. Έχουμε να κάνουμε για ένα οικονομικό προϊόν, το οποίο φυσικά επηρεάζει αρκετό κόσμο, αλλά παραμένει ένα προϊόν που πρέπει να προστατεύσουμε».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ