Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Φάπα σε Γιαννακόπουλο από Ισπανία για το DVD της… βλακείας! (φωτό)

Άμεση ήταν η αντίδραση του Νταβίντ Σαρντινέρο στο δέμα που έφτασε στα γραφεία του ισπανικού περιοδικού “Gigantes” από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο διευθυντής του πιο γνωστού και ιστορικού περιοδικού της Ισπανίας ήταν από τους πρώτους ξένους δημοσιογράφους που τοποθετήθηκαν στα social media για την κίνηση του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού να στείλει ένα DVD με τα διαιτητικά λάθη στη φετινή Ευρωλίγκα, το οποίο συνοδευόταν από μια επιστολή.

«Σαστισμένος με αυτό που έφτασε στο “Gigantes”. Επιστολή υπογεγραμμένη από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού και DVD με διαιτητικά λάθη από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στη Ευρωλίγκα, ώστε να διαμαρτυρηθεί για αποφάσεις τους και για την ευνοϊκή μεταχείριση του Ολυμπιακού και της Φενέρ. Δεν το πιστεύω», έγραψε σε ένα tweet ο Νταβίντ Σαρντινέρο.

 

Λίγο αργότερα, ανέβασε μια φωτογραφία με το πρόγραμμα της Μπασκόνια στις τελευταίες επτά αγωνιστικές αναφέροντας: «Υπάρχει ένα ντοσιέ με πράγματα σαν αυτό. Δεν αναπαράγω περισσότερα πράγματα γιατί χάνουμε τα λογικά μας».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ