Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ

Φέρτε μας την κούπα

Για ένα ολόκληρο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός έδειχνε να τα βρίσκει.. μπαστούνια, απέναντι στην Πάντοβα. Στο τρίτο οκτάλεπτο, όμως, τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη έκαναν… σκόνη και θρύψαλα τις Ιταλίδες (1-6!), με τις «ερυθρόλευκες» να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό του Len Trophy, του τέταρτου ευρωπαϊκού στην ιστορία του τμήματος.

Οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο στο πρώτο ημίχρονο του ημιτελικού, ανάμεσα στην Πάντοβα και τον Ολυμπιακό. Οι Ιταλίδες έδειχναν να πατάνε καλύτερα στο πρώτο οκτάλεπτο, όντας μπροστά με 2-1, όμως στην δεύτερη περίοδο η «ερυθρόλευκη» άμυνα… έσφιξε, με την Διαμαντοπουλου να κρατά ανέπαφη την εστία της και την Μανωλιουδάκη να ισοφαρίζει σε 2-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Και αν το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο, η επανάληψη ήταν… κατακόκκινη. Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε το ιδανικό ξεκίνημα στην 3η περίοδο, καθώς με έξι αναπάντητα τέρματα (και συνολικό σερί 0-7), το ισόπαλο 2-2 μετατράπηκε σε 2-8, με τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη να… τελειώνουν το παιχνίδι… πριν την ώρα του.  Έτσι, το τελικό  4-10, στέλνει τον Ολυμπιακό σε ακόμα έναν ευρωπαϊκό τελικό, περιμένοντας τον αντίπαλο του από τον δεύτερο ημιτελικό, ανάμεσα στην διοργανώτρια Ματαρό με την ουγγρική Ντουναϊσβάρος.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Έμολο, που σημείωσε τρία τέρματα, με τις Τσουκαλά και Αβραμίδου να ακολουθούν με δύο. Για την Πάντοβα, ξεχώρισε η Τίελμαν, με δύο τέρματα.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Α οκτάλεπτο

1—0 Μπαρζόν

1—1 Έμολο

2—1 Τίελμαν

Β’ οκτάλεπτο

2—2 Μανωλιουδάκη

Γ οκτάλεπτο

2—3 Έμολο

2—4 Τσουκαλά

2—5 Αβραμίδου

2—6 Ελευθεριάδου

2—7 Έμολο

2—8 Ε. Πλευρίτου

3—8 Σοχι

Δ οκτάλεπτο

3—9 Τσουκαλά

4—9 Τίελμαν

4—10 Αβραμίδου

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 0-1, 1-6, 1-2

Πάντοβα: Μπαρζόν, Τίελμαν 2, Σόχι,

Ολυμπιακός:  Έμολο 3, Μανωλιουδάκης, Τσουκαλά 2, Αβραμίδου 2, Ελευθεριάδου, Ε. Πλευρίτου

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ