Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Φορτούνης: “Καλό για τα αποδυτήρια που έχουν έρθει Ελληνόπουλα”

Ο Κώστας Φορτούνης ανέφερε πως η Ευρώπη είναι πάντα Ευρώπη για τον Ολυμπιακό και πως πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του.

Αναλυτικά είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Γα το ότι η ομάδα είναι νέα και έχει πολλούς Έλληνες:

«Σίγουρα είμαστε μια πολύ καινούργια ομάδα, έχουν έρθει παίκτες που δεν έχουν παίξει σε φιλικά, προετοιμαζόμαστε γι αυτό το ματς, είναι πολύ σημαντικό που θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Εχουν έρθει πολλά Ελληνόπουλα, είναι καλό αυτό μέσα στα αποδυτήρια και να έχουν καλύτερη επικοινωνία μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να έχουμε μια καλή αρχή αύριο».

Για το αν αισθάνονται έτοιμοι κι οι παίκτες:

«Σίγουρα έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία πολύ καλά, είμαστε έτοιμοι, παίζουμε στο γήπεδό μας, δεν το κρύβουμε ότι είμαστε το φαβορί. Ο αντίπαλος έχει παίξει παραπάνω ματς από μας, ο προπονητής μας έχει ετοιμάσει γι’ αυτό το ματς και ξέρουμε τι να κάνουμε για να μη δεχτούμε κανένα γκολ».

Για το αν αλλάζει κάτι στον Ολυμπιακό που φέτος παίζει Europa και όχι Champions League, ο Φορτούνης είπε:

«Όχι δεν αλλάζει κάτι. Η Ευρώπη είναι πάντα Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είστε το Europa είτε στο Champions League πρέπει να είναι εκεί. Το Europa είναι μια ευκαιρία για να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Όπως και πέρυσι που παίξαμε προκριματικά έτσι και φέτος αυτό πρέπει να κάνουμε».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ