Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Γαλατσόπουλος: «Το All Star Game επιστρέφει τα Χριστούγεννα στο ΟΑΚΑ»

Την επιστροφή του All Star Game, τα Χριστούγεννα του 2022, προανήγγειλε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει των ημιτελικών της Basket League.

Αναλυτικά:

“Να συγχαρώ τον Ολυμπιακό και τον κόουτς Μπαρτζώκα για την επιστροφή στο Final Four Στο πλαίσιο της επανεκκίνησης του ελληνικού μπάσκετ δημιουργούμε νέους θεσμούς όπως το Super Cup. Ανανεώνουμε παλιούς θεσμούς όπως το All Star Game που θα επιστρέψει τα Χριστούγεννα στο ΟΑΚΑ με εκπλήξεις. Δίπλα στις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας μας, έρχονται νέες ισχυρές παρουσίες. Είναι πολύ ευχάριστο ότι νέοι Έλληνες παίκτες αρπάζουν τις ευκαιρίες. Αυτή η εξέλιξη είναι πολλή θετική, αφού αναδεικνύει νέους ήρωες, αλλά και για την Εθνική Ομάδα.

Ο ΕΣΑΚΕ και το επαγγελματικό μπάσκετ συμπληρώνουν 30 χρόνια ζωής, διάστημα στο οποίο το άθλημα γιγαντώθηκε. Κλείνοντας τον κύκλο των 30 ετών μπαίνουμε σε έναν νέο κύκλο με συσσωρευμένη εμπειρία και ενθουσιασμό να φέρουμε ξανά το ελληνικό μπάσκετ στην κορυφή της Ευρώπης”.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ