Το είπε και το έκανε ο Ολυμπιακός, αναφορικά με την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, σε ενδεχόμενη παραβατική συμπεριφορά, από πλευράς «πράσινων».
Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την επιστροφή των «ερυθρόλευκων» στον αγωνιστικό χώρο, για την προθέρμανση πριν την έναρξη της επανάληψης, κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον πάγκο της ομάδας, κάτι το οποίο αναγράφεται και στο φύλλο αγώνα, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει προς τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.
Εκεί, οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν για 10 λεπτά, καθώς στα αποδυτήρια βρέθηκε και ο πρώτος διαιτητής του αγώνα, κος Αναστόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, πως η Αστυνομία απομάκρυνε τους ταραξίες. Μάλιστα, πρόσθεσε πως, από την στιγμή που δεν μπορούν να τοποθετηθούν Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο, καθώς θα υπήρχε φόβος τα πνεύματα να… οξυνθούν επικίνδυνα, θα τοποθετηθούν 45 άνδρες security, ώστε να προστατευθεί ο πάγκος του Ολυμπιακού.
Παράλληλα, όμως, ο Αναστόπουλος προειδοποίησε τους «ερυθρόλευκους» πως, από την στιγμή που δεν υπήρξε τραυματισμός και πάρθηκαν τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα, ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να επιστρέψει στο παρκέ μέσα σε πέντε λεπτά, για να αποφύγει τον μηδενισμό, προσθέτοντας πως σε ενδεχόμενο νέο περιστατικό, ο ίδιος θα διέκοπτε άμεσα την αναμέτρηση.


Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC
-
Bwin MVP Μαρτίου ο Βεζένκοφ (vid)
Στα χέρια του Σάσα Βεζένκοφ κατέληξε το βραβείο bwin MVP για τον Μάρτιο, με...
-
Στο top 20 των αθλητικών οργανισμών παγκοσμίως για να δουλέψει κάποιος, βρίσκεται ο Ολυμπιακός
Σπουδαία διάκριση για την ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς βρίσκεται στην λίστα των 20 κορυφαίων αθλητικών...
-
Ανάρτηση με… άρωμα Ολυμπιακού από τον Μπόλντγουιν
Ένας από τους παίκτες που έκαναν το… μπαμ στην φετινή Euroleague, ήταν και ο...
-
Πόσα θα εισπράξει ο Ολυμπιακός από την Ευρωλίγκα για την 12η θέση
Η ισραηλινή ιστοσελίδα Sport5.co.il αποκαλύπτει τα έσοδα που έχουν λαμβάνειν οι ομάδες της Ευρωλίγκας...