Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Για τις βολές, θα κάνετε κανένα αφιέρωμα;

Πριν από μερικές εβδομάδες διαβάσαμε από τα πράσινα Μέσα αλλά κι από κάποιους αντικειμενικούς αφιερώματα για τις βολές που εκτελούν οι ομάδες στην Ευρωλίγκα. Ήταν τότε που ο Ολυμπιακός είχε δυο περισσότερες από τον Παναθηναϊκό. Και να στατιστικές και να αφιερώματα.

Για το χθεσινό στο ΟΑΚΑ θα διαβάσουμε κάτι; Περιμένουμε τους αντικειμενικούς να μας γράψουν, αλλά μάλλον θα αραχνιάσουμε περιμένοντας.

19 βολές είχε ο Παναθηναϊκός λίγο πριν το τέλος έναντι 4 της ομάδας που μέχρι το χθεσινό παιχνίδι είχε τις περισσότερες κερδισμένες στη διοργάνωση!

Βέβαια όταν γίνονται αυτά στην Ελλάδα και διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός, διαβάζουμε από τους αντικειμενικούς ότι ο Ολυμπιακός σούταρε πολλά τρίποντα και γι’ αυτό υπήρχε αυτή η διαφορά. Κοιτάξαμε λοιπόν το στατιστικό να δούμε πόσα τρίποντα είχαν οι δυο ομάδες χθες στο ΟΑΚΑ.

28 προσπάθειες ο Παναθηναϊκός και 18 η ΤΣΣΚΑ! Πάει κι αυτό το επιχείρημα.

Εδώ είμαστε εμείς και δεν θα σας αφήνουμε σε χλωρό κλαρί. Όλη σας την προπαγάνδα θα την ξευτιλίζουμε γιατί δυστυχώς υπάρχουν και κάποιοι Ολυμπιακοί που τσιμπάνε με τις ψευτιές που λέτε.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ