Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Για το αήττητο απέναντι στον Αθηναϊκό

Την 20η νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές, στον δρόμο για ακόμα ένα νταμπλ, το τρίτο συνεχόμενο, θέλει ο Ολυμπιακός, που το μεσημέρι της Κυριακής (14:00), αντιμετωπίζει στο κλειστό της Εργάνης, τον Αθηναϊκό.

Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας (osfp.gr), ο Κώστας Μίσας τόνισε πως, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα στην έδρα της, όπως ο Αθηναϊκός, ο Ολυμπιακός οφείλει να είναι συγκεντρωμένος.

«Ο Αθηναϊκός είναι από τις καλές ομάδες και στην έδρα του είναι πάντα θετικός. Οι περισσότερες ομάδες απέναντι στο κοινό τους παρουσιάζονται συνήθως βελτιωμένες.

Από τη δική μας μεριά, θεωρώ ότι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τελείωσε αυτό το κομμάτι και τώρα πρέπει και εμείς να προχωρήσουμε για το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα παιχνίδι πριν τη διακοπή και η σοβαρότητά μας  όπως κάθε φορά ξεκινάει από το κομμάτι της αμυντικής και της ατομικής μας τακτικής και το πόσο μέσα στο πλάνο μας θα είμαστε εκεί .

Τέλος θέλουμε να είμαστε ουσιαστικοί στην επίθεσή μας και στο τι θέλουμε να κάνουμε γενικότερα στο παιχνίδι. Το σημαντικό για μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι  σε όσα έχουμε δουλέψει και σοβαροί στο παρκέ».

Στον αγωνιστικό τομέα, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θα έχει στην διάθεση του την Αγγελική Νικολοπούλου, λόγω τραυματισμού στο δεξί της γόνατο.

Αναλυτικά, η «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελείται από τις:

Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου  και Ανθή Μπαλτά.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN