Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Για το σήμα και μονο…

Ο Ολυμπιακος δίνει έναν αγώνα ιστορίας, αύριο. Έναν αγώνα, στον οποίον οφείλει για την ιστορία και την φανέλα του και μόνο, να παίξει σαν Ολυμπιακος και να  αποκλείσει την ΑΕΚ. Δικαιολογίες δε πρόκειται να υπάρξουν. Δε πρέπει να υπάρξουν. Η αποφασιστικότητα των παιχτών που θα κληθούν να αγωνιστούν, θα πρέπει να είναι εμφανέστατη.  Ουσιαστικά, καλούνται να αποδείξουν, ότι είναι ακόμα εδώ. 

Πλουσιοπάροχα συμβόλαια έχουν, πληρωμένοι στην ώρα τους είναι, η χρηματιστηριακή τους αξία είναι στα ύψη, δεν επιτρέπεται να αποκλειστούν και να χάσουν για τρίτη φορά απο αυτήν την ομάδα. Ήρθε η ώρα να αποδείξουν, ότι είναι καλύτεροι και υπο φυσιολογικές συνθήκες, θα υπήρχε και άλλο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. Επιβάλλεται  να δείξουν, ότι τιμάνε και με το παραπάνω το σήμα του δαφνοστεφανωμένου έφηβου, που φοράνε στο στήθος τους.

Και ναι, είναι νωρίς για να κριθεί ο Γκαρσία, αλλα απο το αυριανό αποτέλεσμα θα φανούν πολλά. Απο τις επιλογές του στην αρχική ενδεκάδα έως και την διαχείρισή του εν ώρα ματς. Αύριο θα φανούν πολλά για πολλούς.

Γενικότερα, αύριο θα είναι ανεπίτρεπτο, εάν ο Ολυμπιακος φύγει με σκυμμένο το κεφάλι απο το ΟΑΚΑ. Ο στόχος είναι ένας. Η πρόκριση με πειστική εμφάνιση, η οποία θα βουλώσει στόματα. 

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ