Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Γιαννάκη, τα απόλαυσες τα 207 δευτερόλεπτα; Feel devotion!

Ο Γιαννάκης ο Παπαπέτρου άφησε τον Ολυμπιακό για χάρη του Παναθηναϊκού, ισχυριζόμενος πως στον Πειραιά δεν θα έπαιρνε τον χρόνο που πίστευε πως δικαιούται. Κάποιο του πήρε τα μυαλά, τάζοντας του θέση βασικού στο «τριφύλλι» Ξύπνησε μέσα του το… πράσινο παρελθόν του; Σημασία έχει πως πλέον είναι κάτοικος ΟΑΚΑ (όχι ότι μας στεναχωρεί, αλλά κουβέντα να γίνεται).

Η πλάκα, όμως, είναι πως, όπως φάνηκε, ο Γιαννάκης παραμυθιάστηκε, καθώς στον Παναθηναϊκό είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα για τον ίδιο, με τον χρόνο συμμετοχής του να είναι… είδος προς εξαφάνιση.

Αποκορύφωμα τα μόλις 3’27’’ που αγωνίστηκε στην Βιτόρια, απέναντι στην Μπασκόνια. Βέβαια, να δώσουμε και ένα δίκιο στον Τσάβι τον Πασκουάλ, καθώς όποτε έχει χρησιμοποιήσει περισσότερο τον Γιαννάκη, αυτός έχει στείλει για… επισκευή τα αντίπαλα στεφάνια, με τα… τούβλα που πετάει.

Δεν πειράζει όμως. Τον χάλαγε τον Γιαννάκη ο (θεωρητικά) ρόλος του αναπληρωματικού, πίσω από τον (κατά τα άλλα κολλητό του) Κώστα Παπανικολάου. Ήθελε πράσινα… μεγαλεία και θέση στην βασική πεντάδα του Παναθηναϊκού.

Πάρε και τα μεγαλεία, πάρε και την πεντάδα, Γιαννάκη και… περαστικά σου.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ