Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Γιατί δεν με φοβίζει αυτή η κλήρωση

Σίγουρα στο άκουσμα των αντιπάλων του Ολυμπιακού, της Μίλαν και της Μπέτις, δεν φαντάζεται κανείς έναν εύκολο δρόμο για τους ερυθρόλευκους στο Europa League. Και σίγουρα έτσι θα είναι. Ο όμιλος αυτός θα μπορούσε να ήταν όμιλος στο Champions League, με εξαίρεση την Ντουντελάνζ, η οποία είναι ανύπαρκτη.

Και όμως αυτή η κλήρωση δεν με φοβίζει και δεν θα πρέπει να φοβίζει ούτε τους παίκτες του Ολυμπιακού. Τον Ολυμπιακό να τον φοβάσαι στα εύκολα. Στα “πέρασε” και στα “κοιτάει τον επόμενο αντίπαλο”.

Εχουμε ζήσει πολλές κληρώσεις του Ολυμπιακού, που μας είχε βγει από το στόμα, εύκολα, το “πέρασε”. Και όμως, έτσι όπως εύκολα λέγαμε ότι “πέρασε” τόσο εύκολα αποκλείστηκε. Ευκολότατα. Μην αναφέρω αρκετά παραδείγματα που μου έρχονται στο μυαλό. Τα ξέρετε.

Ο Ολυμπιακός με Μίλαν και Μπέτις θα πάει να παίξει τέσσερα δύσκολα ματς. Τέσσερα παιχνίδια επιπέδου Champions League. Αγώνες που μόνο να τον δυναμώσουν μπορούν. Και ο κόσμος διαφορετικά τα αντιμετωπίζει αυτά τα ματς. Εχουν άλλη αίγλη.

Και οι παίκτες θα τα αντιμετωπίσουν διαφορετικά. Ξέρουν ότι με την Μίλαν θα τραβήξουν βλέμματα. Περισσότερα αν έπαιζαν π.χ. στον πρώτο όμιλο με Λουντογκόρετς και Ζυρίχη.

Ολα παίζονται στο χορτάρι. Ο Ολυμπιακός οφείλει να παραταχθεί έτοιμος, να διορθώσει τα αμυντικά λάθη, γιατί σίγουρα θα έχει μεγάλη πίεση σε αυτά τα ματς και να βγει όρθιος από αυτή την δοκιμασία.

Γιατί μιλάμε για έναν Ολυμπιακό ο οποίος είναι σκάλες πιο δυνατός, σε ρόστερ, από ότι τουλάχιστον πέρυσι…

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ