Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκερέρο: “Τώρα το ζω και εγώ”

Ο Ισπανός φορ του Ολυμπιακού, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, μίλησε στην εφημερίδα “Real News”.

Για τους στόχους της φετινής σεζόν, ανέφερε: “Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Βλέπετε πως μας δίνουν καλή ψυχολογία αυτές οι νίκες που έχουμε πετύχει. Φυσικά μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι η ομάδα δεν τα κατάφερε πέρσι, έπειτα από επτά συνεχείς κατακτήσεις, και στόχος είναι να επιστρέψουμε στην κορυφή. Αγώνα με αγώνα, θα παλεύουμε για τους τρεις βαθμούς και έτσι θα προχωρήσουμε προς την κατάκτηση του τίτλου”.

Για τον ενθουσιασμό του κόσμου, τόνισε: “Δουλέψαμε πολύ στην προετοιμασία με τον προπονητή μας. Ζητά από κάθε παίκτη κά τι διαφορετικό και αυτό πρέπει να κάνουμε, το καλύτερο για το σύνολο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, η συμπαράστασή του στον αγώνα με την Μπέρνλι ήταν το κάτι άλλο. Είχα ακούσει αρκετά πράγματα πριν έρθω αλλά τώρα το ζω κι εγώ”.

Για την προσωπική του απόδοση, είπε: “Θα προσπαθώ για το καλύτερο, για να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της. Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά που γίνεται και την επιλογή μου να έρθω στον Ολυμπιακό. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Αυτό θέλουμε”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ