Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκέτσε αντί Φορτούνη;

Η φημολογία σχετικά με το όνομα του Κώστα Φορτούνη συνεχώς και αυξάνεται. Ήδη η Μαρσέιγ φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα άσο, τον οποίο κοστολογεί 7.000.000 ευρώ. Απο την άλλη, στην Τουρκία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας, η οποία φαίνεται διατιθειμένη να προσφέρει 10.000.000 ευρώ για τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακου. 

Ωστόσο, τα προαναφερθέντα ποσά πρόκειται περί απλών φημολογιών και όχι κάποιας προχωρημένης κατάστασης. Πιθανότατα και μετά τις μέτριες σεζόν του Έλληνα άσου, να το ξανασκεφτούν καλύτερα οι 2 σύλλογοι.

“Γέφυρα” για την μεταγραφή του Φορτούνη στην Μπεσίκτας, βάσει των Τούρκων, θεωρείται η σχέση του Μαρινάκη με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας, Ορμάν.

Βέβαια, ο τεχνικός διευθυντής της Μπεσίκτας έχει ζητήσει την παραμονή του Ταλίσκα, ο οποίος είναι δανεικός απο την Μπενφίκα, αλλά και έχει πληροφορηθεί πως με τα ίδια λεφτά για τον Φορτούνη (10.000.000 ευρώ) μπορεί να αγοράσει τον Γερμανό, Γκέτσε, ο οποίος είναι συνομίληκος με τον Φορτούνη.

Όπως είναι ευκατανόητο, σαν όνομα ο Γκέτσε κάνει παραπάνω “μπαμ” στα μάτια των οπαδών λόγω ονόματος αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο. Οπότε, ο Φορτούνης μπαίνει σε δεύτερη μοίρα για πιθανή μεταγραφή απο την τουρκική ομάδα.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ