Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Γράμμα στον 42χρονο Λαμόνικα…

Ο Παναθηναϊκός έστειλε γράμμα στον… 42χρονο Λουίτζι Λαμόνικα και του ζήτησε να θυμηθεί τον παλιό καλό εαυτό του. Αυτό των 46 βολών στον τελικό της Αθήνας το 2007.

Διαβάστε αυτούσιο το γράμμα στον Ιταλό διαιτητή:

«Αγαπητέ/μισητέ/αγαπητέ/ και πάλι μισητέ Λουίτζι,
Σου στέλνουμε αυτό το γράμμα για να σου εκφράσουμε τα παράπονα μας. Μην το παίρνεις προσωπικά. Έχουμε παράπονα από ΟΛΟΥΣ τους διαιτητές της γης.

Μόνο οι Παναγιώτου, Καρακατσούνης και Μάνος είναι σωστοί. Όλοι οι άλλοι είστε σκάρτοι. Και επειδή είναι της μόδας όλοι να στέλνουν γράμμα στον μικρότερο εαυτό τους και επειδή ξέρουμε πως εσύ και ο Μπερτεμέου θέλετε το κακό μας, στα μαγειρεία πάτε και τρώτε το φαγητό μας, αποφασίσαμε εμείς, ως “σούπερ φαγητά” να σου στείλουμε ένα γράμμα γιατί εσύ αποκλείεται να το κάνεις από μόνος σου. Στέλνουμε λοιπόν αυτό το γράμμα στον 42χρονο Λουίτζι. Ναι, τον Ιταλό διαιτητή που αγαπήσαμε. Θα έρθει λοιπόν η στιγμή που θα σφυρίξεις τελικό Ευρωλίγκας στην έδρα μας, θα έχουμε κανονίσει το γήπεδο να έχει 25.000 κόσμο και ας χωράει 18.000.

Όλη τη χρονιά θα έχουμε περάσει πριονοκορδέλα τους πάντες, δεν θα διαμαρτυρόμαστε και όλα θα είναι καλά. Η Ευρωλίγκα θα είναι η καλύτερη διοργάνωση του κόσμου και εμείς οι υποστηρικτές της μέχρι εκεί που δεν πάει. Μικρέ Λουίτζι, θα παίξεις τελικό, το καταλαβαίνεις; ΤΕΛΙΚΟ. Τελικό μεταξύ ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Παναθηναϊκού. Δηλαδή δύο ισάξιων ομάδων. Και τι θα κάνεις, θα δώσεις 45 βολές υπέρ του Παναθηναϊκού. 45 βολές σε τελικό Ευρωλίγκας. ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ (!!!). Και θα είσαι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ διαιτησία. Εντάξει, θα σου φανεί αστείο, αλλά δέκα χρόνια μετά δεν θα θέλουμε να σε βλέπουμε. Έτσι, χωρίς λόγο. Ναι, και τον Μπερτομέου το ίδιο. Εμείς δεν έχουμε ούτε ιερό ούτε όσιο, το ξέρω το ρητό που λέει «με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω;», εμείς το κατασκευάσαμε.

Κλείνοντας λοιπόν, θέλουμε να σου ζητήσουμε να θυμηθείς τον μικρό Λουίτζι και να τον μιμηθείς. Και αν πάλι μας δώσεις 45+ βολές, θα είσαι φίλος μας, αν όχι, τότε θα είσαι και πάλι εχθρός. Εσύ αποφασίζεις. Η μεγάλη στιγμή έφτασε, θα καταφέρεις να μπεις στο πάνθεον της ιστορίας δίπλα σε ιερά τέρατα όπως οι Τανατζής, Ζαβλανός, Καρακατσούνης, Μάνος, Βορεάδης ή θα συνεχίσεις να είσαι ένας απλός διαιτητής που ξυπνάει και κοιμάται με μια και μοναδική σκέψη, το πώς θα αδικήσει τα σούπερ φαγητά;».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ