Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Η ανακοίνωση συνδέσμου των βετεράνων

Η ανακοίνωση των Βετεράνων σχετικά με το πρόγραμμα που θα επακολουθήσει:

Συνεδρίασε το Δ.Σ. των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στα ιδιόκτητα γραφεία του συνδέσμου στο Πασαλιμάνι παρουσία των μελών του Δ.Σ. Γιώργου Δαρίβα, Γιάννη Γκαϊτατζή, Πέτρου Καραβίτη, Θανάση Αγγελή, Αντώνη Γλύκα, Γιώργου Βαΐτση, Αντώνη Τζανετουλάκου, Ανδρέα Μπονόβα, Νίκου Μαριώλη, Χρήστου Καλτσά, Γιώργου Κωττάκη, Αλέκου Κτενά, Γιώργου Πολίτη, ενώ συμμετείχε και ο Παναγιώτης Κελεσίδης.

Έγιναν συζητήσεις και προγραμματισμός των αγώνων για κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς για την περίοδο 2018-2019 που θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα (1/10) με τον υπ’αριθμόν 661 αγώνα στο γήπεδο Αιγίου με τους βετεράνους Αιγιαλείας ενώ προγραμματίζονται και άλλοι αγώνες.

Ιδιαίτερη πρόσκληση έγινε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού Νέας Υόρκης Τέρυ Μενή, που μαζί με μέλη του Δ.Σ. ήρθαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπέτις και οι οποίοι είχαν υποδεχτεί την μεγάλη αποστολή των Βετεράνων του Θρύλου, στη Νέα Υόρκη το 2009.

Επίσης, έγινε συζήτηση για τον προγραμματισμό της μεγάλης εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου του θρυλικού Παναγιώτη Κελεσίδη «Το Λιοντάρι του Θρύλου» σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Παράλληλα κατά τη διάρκεια του Δ.Σ., τιμήθηκε η μνήμη του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη.

Βεβαίως, όλοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τις μεγάλες κινήσεις που έκανε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, φέρνοντας στον Ολυμπιακό σπουδαίους παίκτες και σίγουρα νέες σελίδες δόξας θα γραφτούν στην ιστορία της μεγάλης ομάδας του Πειραιά και της Ελλάδος.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ