Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Η “αποκάλυψη” του “Ζούγκλα” για τον Λάζαρο και η απάντηση από τα “Παραπολιτικά”

Σας λέγαμε και προχθες ότι έχουν βάλει πλέον τα μεγάλα μέσα για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Βλέπουν ότι καταλήγει σε φιάσκο το μήθευμα που είχαν στήσει και έχουν βρει άλλους τρόπος για να ξεγελάσουν την κοινή γνώμη.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η “αποκάλυψη” του Zougla.gr, η οποία αναφέρει:

“Η κυρία δικαστής που ανέλαβε τη διαχείριση της υπόθεσης ως εισηγήτρια της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών τυγχάνει να είναι σύζυγος ατόμου, που εργάζεται σε εφημερίδα, συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη και συγκεκριμένα στα Παραπολιτικά.

Δηλαδή η κα Μπαλατσού Αικατερίνη ανέλαβε μια υπόθεση, στην οποία ιδιοκτήτης της μίας εκ των δύο ομάδων, που εμπλέκονται σ’αυτήν, είναι ο εργοδότης του συζύγου της, Αιμίλιου Βουγιουκλάκη, o oποίος είναι παράλληλα και αντιδήμαρχος Γλυφάδας.

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι πολύ απλό: γιατί η κ. Μπαλατσού, εφόσον ο σύζυγος της εργάζεται για λογαριασμό προσώπου που εμπλέκεται στην υπόθεση, δεν εξαιρέθηκε από τη συγκεκριμένη υπόθεση;
Δεν θα μπορούσε κάποιος εύλογα να ισχυριστεί ότι η κρίση της, λόγω της σύνδεσης που υπάρχει με πρόσωπο που σχετίζεται στην υπόθεση, δεν είναι καθαρή;

Τα συγκεκριμένα ερωτήματα είναι φυσικά ρητορικά, καθώς όλοι γνωρίζουμε την απάντηση: η κυρία Αικατερίνη Μπαλατσού θα έπρεπε να είχε εξαιρεθεί από τη συγκεκριμένη δικαστική διαμάχη, εξαιτίας του λόγου που προαναφέραμε.

Μάλιστα θα έπρεπε να το είχε ζητήσει η ίδια, αν φυσικά υπήρχε λίγο τσίπα αξιοπρέπειας, αλλά φευ. Ζούμε στην Ελλάδα με το γνωστό δικανικό σύστημα.

Πάντως δεν είναι μόνο η παρουσία της Αικατερίνης Μπαλατσού που εγείρει ερωτήματα στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς το Σάββατο συνέβη ένα εξίσου περίεργο γεγονός.

Φυσικά αναφερόμαστε στις διαρροές που υπήρξαν σε μέσα που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό και οι οποίες ουσιαστικά έκαναν λόγο για δικαίωση των Πειραιωτών στην υπόθεση του Λάζαρου”.

Τα “Παραπολιτικά” εξέδωσαν την ακόλουθη απάντηση: 

“Για πολλοστή φορά το site του «γνωστού» για την «εγκυρότητά» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, στοχοποιεί τα Παραπολιτικά, με την ίδια ακριβώς μεθοδολογία. Πριν από δύο χρόνια «αποκάλυψε» συνομιλία του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτακη, προβάλλοντας ένα ηχητικό, στο οποίο πρωταγωνιστούσε άλλο πρόσωπο. Σήμερα, προχωράει σε μια ακόμη «αποκάλυψη μούφα».

Συγκεκριμένα υποστηρίζει, ότι ο αντιδήμαρχος Γλυφάδας Αιμίλιος Βουγιουκλακης, είναι εργαζόμενος των Παραπολιτικών. Ουδέν ψεύδεστερο τούτου. Ο κ. Βουγιουκλάκης δεν είχε και δεν έχει καμία σχέση με τα Παραπολιτικά. Επειδή υπαρχουν και όρια στην αθλιότητα καλούμε τον κ. Τριανταφυλλόπουλο, να ανασκευάσει το ψέμα του, διαφορετικά θα κληθεί για άλλη μια φορά να λογοδοτήσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης”.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ