Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Η χούντα δεν έπεσε, η χούντα ήρθε!

Ο υιός Σαββίδη απάντησε στο σχόλιο του Κώστα Καραπαπά, με αφορμή την τιμωρία του Ολυμπιακου, απο το πειθαρχικό όργανο της Super League μέσω των social media. Όπως είναι συνηθισμένο, κατα τον ίδιο, άρχισε το παραλήρημα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Αγάπη μου παπί, τα χρόνια που ασελγούσαν στον ΠΑΟΚ και σε κάθε ομάδα πέρασαν… τα χρόνια που η ατιμωρησία ήταν σύνηθες φαινόμενο, πέρασαν. Ναι, η Χούντα έπεσε. Οι Κυριακές μας επέστρεψαν και πλέον ο καθένας έχει δικαίωμα να ονειρεύεται”.

Επίσης, ακολούθησε ένα υστερόγραφο γραμμένο στα ρώσικα, το οποίο στην ελληνική γλώσσα έχει ως εξής:

Υ.Γ.: “25/2 (ημέρα διεξαγωγής του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός) Μην ξεχάσετε να πάρετε πολλές χαρτοπετσέτες μαζί σας. Θα είναι πολύ χρήσιμες για εσάς στα αποδυτήρια”.

Αλήθεια, υιέ του Ιβάν Σαββίδη, ποια χούντα έπεσε; Η χούντα ήρθε. Ναι μεν, ο Ολυμπιακος, την φετινή σεζόν μπορεί να μην διανύει την καλύτερή του σεζόν αγωνιστικά, αλλα ο ΠΑΟΚ φαίνεται, ότι διανύει την καλύτερη σεζόν εξωαγωνιστικά. Τα αδυνατά δυνατά γίνονται, για να προηγηθεί, ο ΠΑΟΚ με γκολ-οφσάιντ, σε κάθε αγώνα. Η προπαγάνδα έχει φτάσει ταβάνι. Ο κόσμος του Ολυμπιακου, ναι μεν, πρώτα κάνει την αυτοκριτική του για την ομάδα του, αλλα  μπορεί να καταλάβει και να ευδιακρίνει όλα αυτά τα αίσχη, τα οποία γίνονται. 

Θαυμάστε το παραλήρημα του υιού Σαββίδη:

Περισσoτερα για RED BLOGS