Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Η δίψα του κόσμου και η όρεξη του Μαρινάκη άνοιξαν τον δρόμο για το 48ο

Με την απονομή του τίτλου στους πρωταθλητές Ελλάδος, για την κατάκτηση του 3ου σερί πρωταθλήματος και 47ου στην ιστορία του Ολυμπιακού, άνοιξε πλέον και επίσημα η συζήτηση για την επόμενη σεζόν.

Μία σεζόν που θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να αλλάξουν και πάλι παίκτες από το ρόστερ τους, με την σκέψη στην περαιτέρω ενδυνάμωση, που θα οδηγήσει αρχικά στους ομίλους του Champions League και εν συνεχεία στην κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος.

Οι κινήσεις που είναι να γίνουν θα γίνουν και θα τις κρίνουμε αναλόγως, όμως η πρόθεση είναι να υπάρξει και πάλι οικονομική υπέρβαση, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να θέλει να βάλει ξανά βαθιά το χέρι στην τσέπη. Η όρεξη του προέδρου του Ολυμπιακού και για άλλες κούπες, είναι οδηγός για την επόμενη μέρα στους ερυθρόλευκους.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αποθέωθηκε από τον κόσμο και ο ίδιος το χάρηκε ιδιαίτερα, να έχει σχεδιάσει ήδη τις επόμενες κινήσεις, οι πειραιώτες αντί για να σκέφτονται τις διακοπές, δεν βλέπουν την ώρα για να μπουν και πάλι στο χορτάρι και να διεκδικήσουν, από τα μέσα Ιουλίου, την επιστροφή τους στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Σε αυτά τα σχέδια θα φανεί γρήγορα εάν θα αποτελέσει μέρος τους ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αγαπημένος της ερυθρόλευκης εξέδρες, ο οποίος έδωσε το μήνυμα προς την διοίκηση και για άλλες κούπες, ενώ βρέθηκε αγκαλιά με τους οργανωμένους, που του έδειξαν για άλλη μία φορά την αγάπη τους.

Για τον Βαλμπουενά, είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της παραμονής του, με τον Γάλλο να μπορεί να προσφέρει και την επόμενη σεζόν ένα ποιοτικό 20λεπτο και να κυριαρχεί με την ηγετική του φυσιογνωμία.

Πάντως το πιο σημαντικό για εμένα είναι η δίψα του κόσμου και η στήριξη στην ομάδα. Παρά τα όσα είχαν προηγηθεί, όσοι πήγαν χθες στο γήπεδο πήγαν με σκοπό να γιορτάσουν και αυτό έκαναν. Παρότι ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′, δεν φάνηκε να τους ενδιαφέρει καθόλου, δεν έδειχναν να κοιτάνε καν το σκορ, δεν είχαν στο μυαλό τους τον αγώνα. Αυτό που ήθελαν ήταν να χαρούν την κατάκτηση του τίτλου, να γιορτάσουν, να ξεφαντώσουν και να δώσουν το μήνυμα σε διοίκηση και παίκτες, ότι βρίσκονται στην θέση τους και στηρίζουν τους ερυθρόλευκους.

ΥΓ1: Απίστευτο στραπάτσο για την ΑΕΚ αυτή η ήττα από τον Άρη και ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός. Μπαίνει με πεσμένα τα φτερά στην “Αγια Σοφιά”.

ΥΓ2: Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ευρώπη κάτι που σημαίνει ότι θα δώσει πρώτο αγώνα στις 20 Ιουλίου. Θα έχει το ρόστερ για να βγάλει την επόμενη σεζόν;

ΥΓ3: Για τον ΠΑΟΚ οι εξελίξεις του πολέμου στην Ουκρανία έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται.

Περισσoτερα για RED BLOGS