Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Η επιστροφή του… πράσινου σφαγέα (pic)

Δεν είναι λίγοι οι φίλοι του Άρη που.. . τρελάθηκαν με όσα είδαν τα μάτια τους, στα τελευταία τέσσερα λεπτά της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, όταν και η ομάδα τους… τόλμησε να απειλήσει τους «πράσινους» με ήττα, με αποτέλεσμα να σφυρίζεται με φάουλ ακόμα και ο… βαρδάρης που φυσούσε έξω από το κλειστό.

Κακώς ένιωσαν έτσι, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια, τα χτεσινά σφυρίγματα  είναι απλά… φαλτσοσφυρίγματα, μπροστά  σε αυτά του τελικού του Λίντο, το 2005, στο πλαίσιο του τελικού του κυπέλλου.

Σε εκείνο το παιχνίδι, ο Άρης, όχι απλά είχε φανεί απειλητικός απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά τον είχε… ισοπεδώσει, όντας μπροστά στο σκορ με 17 ολόκληρους πόντους.

Ε, μετά, ακολούθησε η… σφαγή του Δράμαλη. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια και, όπως λένε και οι φίλοι μας οι Κινέζοι, μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, θαυμάστε την φωτογραφία που ακολουθεί και δείχνει τα φάουλ τα οποία είχαν χρεωθεί οι δύο ομάδες.

Στο τέλος, φυσικά και ο Παναθηναϊκός κατέκτησε ένα περήφανο τρόπαιο με 72-68, απέναντι σε όσους.. Αρειανούς δεν είχαν αποβληθεί.

Γιατί, όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν….

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ