Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Η Euroleague θέλει το Final 4 του 2020 στο… Καραϊσκάκη! (pic)

Πως θα σας φαινόταν η διοργάνωση του Final 4 της Euroleague στο.. Στάδιο Καραϊσκάκη; Και όμως, κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο απίθανο, όσο αρχικά ακούγεται.

Όπως έγινε γνωστό και από τις ίδιες τις δηλώσεις του Τζόρντι Μπερτομέου,  η διοργανώτρια αρχή σκέφτεται να φέρει το μπασκετικό ραντεβού στην Αθήνα το 2020, στο πλαίσιο των εορτασμών 20 ετών της  διοργάνωσης. Η αρχική και η πλέον εφικτή σχέση, είναι το κλειστό του ΟΑΚΑ, όμως, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Βαγγέλη Ιωάννου, υπάρχουν ακόμα δύο… τολμηρές σκέψεις. Η πρώτη το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Ολυμπιακού (! ) και η δεύτερη το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Αναλυτικά το σχόλιο:

Η Ευρωλίγκα όντως θέλει να κάνει ένα εντυπωσιακό F4 στην Αθήνα για την επέτειο των 20 ετών. Η πρώτη σκέψη ήταν στο Καραισκάκη, που έχει σουίτες και μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κλειστό μπάσκετ για λίγες μέρες. Η δεύτερη , το Καλλιμάρμαρο, που συναντά πολλές δυσκολίες. Η τρίτη – πιο απλή, πιο βατή και πιο πιθανή- το ΟΑΚΑ. Αλλά σε προεκλογική περίοδο ποιός μπορεί να υπογράψει για το κόστος (θα ξεπεράσει τα 4 εκ) της διοργάνωσης; Οπότε, πάμε , πιθανότατα, για το 2021!!!

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC