Ακολουθήστε μας

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ευρωλίγκα ξεβρακώνει και πάλι τον Γιαννακόπουλο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε γνωστή την απόφαση του να πάρει την ομάδα του από την λίγκα των κορυφαίων και να την μεταφέρει εκεί που παίζουν οι Μούρθιες και τα Στρασβούργα, με την διοίκηση της Ευρωλίγκα, με ανακοίνωση της, να βάζει τα πράγματα στην θέση τους.

Αναλυτικά:

«Το συμβούλιο εξέτασε τις πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις που έκανε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μαζί και τον φάκελο που πρόσφατα μοιράστηκε μέσω αρκετών μέσων μαζικής επικοινωνίας ανά την Ευρώπη. Όλες οι ομάδες, με μοναδική εξαίρεση τον Παναθηναϊκό, συμφώνησαν ομόφωνα πως αυτά προκαλούν ζημιά στην Ευρωλίγκα, τη διοργάνωση που ανήκει στην ECA και καταδικάζει τη συμπεριφορά του κ. Γιαννακόπουλου, ζητώντας του να σταματήσει αμέσως τις δημόσιες τοποθετήσεις.

Οι ομάδες θυμίζουν στον Παναθηναϊκό και τον ιδιοκτήτη του την ύπαρξη της εσωτερικής διαδικασίας που πρέπει να ακολουθηθεί για να εκφράσει και να καταθέσει την εκάστοτε διαφωνία ή ερώτησή του, όπως αυτή έχει εγκριθεί από τους μετόχους, συμπεριλαμβανομένου με τον Παναθηναϊκό.

Όλες οι ομάδες, επίσης, εξέφρασε τον απόλυτο σεβασμό τους στον Παναθηναϊκό, ως έναν ιστορικό ευρωπαϊκό οργανισμό στο μπάσκετ και στον αθλητισμό. Ο μέτοχος της ECA κ. Γιαννακόπουλος ζήτησε από τους άλλους μετόχους της ECA να πιέσουν τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ευρωλίγκας να άρει την ποινή απαγόρευσή τους από τα γήπεδα. Οι ομάδες ομόφωνα απέρριψαν το αίτημά του και μετά αυτό ο κ. Γιαννακόπουλος δυστυχώς αποχώρησε από το συμβούλιο πριν την ολοκλήρωσή του».

 

Περισσoτερα για ΜΠΑΣΚΕΤ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ