Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Η γνωστή τακτική της ΕΟΚ

Περιμένουμε με αγωνία λοιπόν να τελειώσει το τριήμερο για να μπορέσουν οι «άρχοντες» του ελληνικού μπάσκετ να ενημερωθούν για το τι έχει γίνει με τον Συμεωνίδη και τον Συμεωνίδη τον νεότερο και να πάρει θέση η Ομοσπονδία.

Το λέει άλλωστε ο Τσαγκρώνης ότι είναι εκτός Αθηνών, ότι θα γυρίσει την Τρίτη στην Αθήνα και δεν έχει γνώση του θέματος. Και το ωραίο είναι ότι κανενός το αυτί δεν ιδρώνει που ο νούμερο 2 στην ΕΟΚ έχει το θράσος να δηλώνει ότι δεν ξέρει! Δεν ξέρει δηλώνει ο αθεόφοβος όταν μιλάμε για ένα τεράστιο ηθικό σκάνδαλο.

Φυσικά και ξέρει. Όλοι ξέρουν. Όλοι το ήξεραν από πριν. Κι όλοι οι διαιτητές το ξέρουν το θέμα εδώ και καιρό. Ο Τσαγκρώνης εφαρμόζει τη γνωστή τακτική της Ομοσπονδίας. Άστους να γράψουν να ξεσπάσουν και το θέμα θα ξεχαστεί. Δεν θα ξεχαστεί όμως Γενικέ. Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Γιατί το θέμα θα φτάσει πολύ ψηλά.

Για τον Υφυπουργό δεν το συζητάμε. Που καιρός να ασχοληθεί με τους κολλητούς του. Μην του πειράξει κανείς τους ανθρώπους στους οποίους έχει στηριχθεί για να τον στηρίξουν στις επόμενες εκλογές. Θα το μάθει όμως κι αυτός καλά, ότι οι συγκεκριμένοι φίλοι δεν πιάνονται. Θα το νιώσει. Και παράλληλα θα είναι υπεύθυνος που δεν έχει ζητήσει άμεσα εξηγήσεις για το θέμα. Που δεν έχει τοποθετηθεί. Αλήθεια κύριε Βασιλειάδη, αν κάτι αντίστοιχο γινόταν στο ποδόσφαιρο θα είχατε πάρει θέση; Τρέχοντας λέμε εμείς.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ