Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Ή όλα ή τίποτα

Το αυριανό ματς στο Περιστέρι,  επι του Ατρομήτου, αποτελεί κομβικής σημασίας για την προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ενδεχόμενη απώλεια βαθμών, αφήνει τον Ολυμπιακο εκτός μάχης τίτλου. Περιθώρια δεν υπάρχουν. Αρκεί, να το καταλάβουν και οι παίχτες. Να δείξουν επιτέλους, ότι δεν είναι ξοφλημένοι. Να “θυμώσουν” και να κερδίσουν με τον χαμένο ποδοσφαιρικό τσαμπουκά τους, τον αγώνα.

Άλλωστε, εκτός των πολλών κακών εμφανίσεων, αυτό το διάστημα, μην ξεχνάμε ότι έχουν και ένα παραπάνω κίνητρο, καθώς η ομάδα του Περιστερίου, είχε κερδίσει μέσα στο Καραισκάκη με 0-1, στον α’ γύρο του πρωταθλήματος. Ένα διπλό, το οποίο “πονάει” ακόμα, αφού είχε αφήσει τον Ολυμπιακο αρκετούς βαθμούς κάτω  απο την κορυφή.

Οι δηλώσεις είτε απο παίχτες, είτε απο προπονητή, φαντάζουν ασήμαντες έως και μηδενικές ως προς την αξία τους, σε αυτό το σημείο. Ήρθε η ώρα για πράξεις και μόνο πράξεις. Απο δηλώσεις και υποσχέσεις… μπουχτίσαμε.

Η στήριξη του κόσμου, έως τώρα είναι τεράστια. Η ανταπόκριση των παιχτών στις απαιτήσεις του συλλόγου και του κόσμου, μηδαμινή.

*Αλήθεια, εάν ο Ολυμπιακος αποδράσει απο το Περιστέρι, ποια μπορεί να είναι η συνέχεια;

**Κάθε ματς απο δω και πέρα, πρόκειται για τελικό. Ωστόσο, το συγκεκριμένο, αποτελεί ιδιαίτερο τελικό, γιατι πρόκειται για μεγάλου βαθμού δυσκολίας σε αυτή την έδρα, η οποία παραδοσιακά “τυραννάει” τον Ολυμπιακο.

 

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ