Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Η πιο “απρόσμενη”έκπληξη της προετοιμασίας

Η δύναμη της θέλησης λένε πως μπορεί να υπερβεί τα πάντα. Τα όνειρα σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί με σκληρή δουλειά και περίσσιο πάθος να προπονείσαι σκληρότερα κάθε μέρα και το κεφάλι να το έχεις κάτω, όσο ψηλά και να έχεις τη δυνατότητα να το σηκώσεις. Αυτό είναι το συστατικό της επιτυχίας. Αυτό είναι το συστατικό που δείχνει να έχει ο φορ, Δημήτρης Μάνος, ο οποίος εκπλήσσει άπαντες στου Ρέντη και θα πάει στο Ζέεφελντ για να διεκδικήσει την όποια πιθανότητα του στο ρόστερ. Ουσιαστικά, να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Ο Τρικαλινός επιθετικός των 27 γκολ σε μια σεζόν στον ΟΦΗ, έχει μπεί με “άγριες” διαθέσεις στην προετοιμασία έως τώρα. Κάποιους τους έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό, αλλά και κάποιους καθόλου, μιας και αρκετοί γνώριζαν την αξία του και τις δυνατότητες του, οι οποίες δείχνουν να είναι μεγάλες και ικανές για διεκδίκηση θέσης στο ροστερ.

Η ξενομανία των προηγουμένων ετών έχει κοστίσει στον Ολυμπιακο, εκτός απο το οικονομικό σκέλος και στο αγωνιστικό. Είναι γνωστό πως έχουν έλθει ξένοι, οι οποίοι γνώριζαν τη “μισή μπάλα” απο Έλληνες, οι οποίοι “χαντακώθηκαν” είτε απο προπονητές μιας και έπαιζαν τα “πουλέν” τους, είτε απο κάποιους άλλους παράγοντες.

Ωστόσο, η νοοτροπία εφέτος δείχνει να έχει αλλάξει, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακος να θέλει να προσθέσει το ελληνικό στοιχείο στο ροστερ. Η φετινή αδιαφορία των ξένων στοίχισε για τα καλά όπως φάνηκε…

Βέβαια, το εντυπωσιακό στην περίπτωση του Μάνου, είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς -έως στιγμής- δείχνει να έχει εντυπωσιαστεί απο τον “γκολτζή” της Β’ Εθνικής και στο Ζέεφελντ θα φανούν πολλά σχετικά με το αν θα παραχωρηθεί κάπου ως δανεικός για να πάρει παιχνίδια και να γυρίσει πιο έτοιμος ή αν θα αντέξει την πίεση της φανέλας και θα έχει διάρκεια.

Ανεξαρτήτου αποτελέσματος όμως, οφείλουμε να παραδεχτούμε και να αναφέρουμε πως ο Δημήτρης Μάνος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε νέο ποδοσφαιριστή. Δούλεψε, ανδρώθηκε και τώρα διεκδικεί και είναι στα… πόδια του η ευκαιρία να αγωνιστεί σε τοπ επίπεδο, προερχόμενος απο ομάδα Β’ Εθνικής. 

Περισσoτερα για RED BLOGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ