Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Η πόρτα της FIBA και οι μάνατζερ

Όχι ότι είχαμε καμία αμφιβολία, αφού μιλάμε για τον μεγαλύτερο κωλοτούμπα του τόπου, αλλά πλέον βγαίνει κι από το ρεπορτάζ ότι ο Γιαννακόπουλος δεν θα πάρει τον Παναθηναϊκό από την Ευρωλίγκα.

Το πραγματικό ρεπορτάζ. Όχι αυτό που βγάζουν τα πράσινα παπαγαλάκια. Τα πραγματικά γεγονότα που φοβούνται να γράψουν οι «αντικειμενικοί». Το γιατί φοβούνται είναι άλλη ιστορία και θα πρέπει να προβληματίσει πολύ κόσμο.

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή. Ο Γιαννακόπουλος όντως θέλησε να φύγει ο Παναθηναϊκός από την Ευρωλίγκα και να πάει στη FIBA. Και πήγε και μίλησε με τον Μπάουμαν και τους λοιπούς. Δεν έκανε στην Αθήνα την ουσιαστική κουβέντα. Πιο πριν έγινε και πιο πριν κατάλαβε ότι δεν μπορεί να φύγει από την αγκαλιά του Μπερτομέου.

Γιατί; Για να φύγει ο Παναθηναϊκός, πρέπει να πληρώσει 10 εκατομμύρια για να σπάσει το δεκαετές συμβόλαιό του. Τι έκανε λοιπόν ο επώνυμος φίλαθλος; Πήγε στη FIBA και τους ζήτησε να του πληρώσουν αυτό το πρόστιμο. Ζήτησε κι άλλα. Πολλά. Οι ΦΙΜΠΑΙΟΙ μόνο τα γέλια που δεν έβαλαν με τις απαιτήσεις του. Και ευγενικά του έκλεισαν την πόρτα.

Γιατί έγινε το ραντεβού στην Αθήνα; Για επικοινωνιακούς λόγους και μόνο. Και γιατί αυτό το ραντεβού και το πώς βγήκε προς τα έξω, βόλευε και τον Γιαννακόπουλο και τη FIBA. Επί της ουσίας δεν είπαν τίποτα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και ο Μπάουμαν. Είχε σκάσει η ανακοίνωση του Τζόρντι και των 10 που έπεσε σαν κεραμίδα στο κεφάλι του Γιαννακόπουλου και έπρεπε να ρίξει την μπάλα στην εξέδρα.

Πάμε και στο τελευταίο ρεπορτάζ που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι δεν πρόκειται να φύγει από την Ευρωλίγκα. Ο Γιαννακόπουλος έχει ξεκινήσει επαφές με μάνατζερ για τους παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαια. Μίλησε και με τον εκπρόσωπο του Αμερικανού που τελευταία δεν είναι και στα καλύτερά του. Μίλησε και με άλλους. Σ’ όλους το ίδιο λέει. Στην Ευρωλίγκα θα είναι ο Παναθηναϊκός του χρόνου. Μην έχετε άγχος για τους παίκτες σας.

Και κάπως έτσι, άλλη μια «επανάσταση» τελείωσε. Και κάπως έτσι, άλλη μια κωλοτούμπα θα γίνει. Και κάπως έτσι όλα θα ξεχαστούν. Και κανείς δεν πρόκειται να πει κουβέντα. Κανείς δεν πρόκειται να αναρωτηθεί. Κανείς δεν πρόκειται να ασκήσει κριτική. Κανείς…

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ