Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η σιγουριά του Λάζαρου

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με δηλώσεις του έδωσε το στίγμα για τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό και ενώ εμφανίστηκε συγκλονισμένος για τις φονικές πυρκαγιές στην Αθήνα…

Την προετοιμασία: Έχουμε δουλέψει πολύ και έχουμε δώσει φιλικά παιχνίδια σε πολύ υψηλό επίπεδο. Τα αποτελέσματα δεν συμβάδιζαν με την εικόνα που είχαμε αλλά τουλάχιστον κλείνουμε με μία νίκη. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Δεν παίξαμε καλά στο β’ αλλά κερδίσαμε. Τις άλλες φορές είχαμε καλή εικόνα αλλά χάναμε. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα από την αρχή, μια ομάδα που θα αντικατοπτρίζει το dna του συλλόγου. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Είμαι πολύ αισιόδοξος με τον τρόπο δουλειάς και έχουμε εμπιστοσύνη ο καθένας στον διπλανό του και σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας.

Το τέρμα που σημείωσε: Τα γκολ είναι πάντα γκολ, είτε σε φιλικά είτε σε επίσημα, δίνουν ψυχολογία στην ομάδα, το αποτέλεσμα είναι σημαντικό. Περιμένω η ομάδα να κρατήσει το ένα ημίχρονο κόντρα στην Γκεζτέπε, τα 60 λεπτά με την Αϊντχόφεν, τα 60 με την Έουπεν, να γίνουν αυτά 90 και νομίζω πως θα είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο.

Το επιθετικό στιλ και εάν τέτοιο θέλει ο Μαρτίνς: Ακριβώς, ένα σύνολο που θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και ένα σύνολο που θα εφαρμόζει τακτικές, οι οποίες αρμόζουν στο dna του συλλόγου.

Την Λουκέρνη: Νομίζω πως θα βγάλουμε τον καλό μας εαυτό για παραπάνω από 60-70 λεπτά. Στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι. Με τη δουλειά που θέλουμε να κάνουμε, και αν έρθουν και τα πρώτα αποτελέσματα, ο κόσμος θα γουστάρει με την ομάδα! Τολμώ και το λέω και είμαι σίγουρος πως θα γίνει.

Την τραγωδία με τις φονικές πυρκαγιές: Δεν υπάρχουν λόγια παιδιά. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Είναι φίλοι, οικογένεια & πατριώτες… Καλή δύναμη στον ελληνικό λαό το μόνο που μπορώ να πω.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ