Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Η σημασία και τα “πρέπει” ενός τέτοιου αγώνα…

Ο σημερινός αγώνας, του Ολυμπιακου έναντι της Ξάνθης  είναι αρκετά σημαντικός για πολλούς λόγους.

Αρχικά, ας θυμηθούμε, ότι η πρώτη γκέλα του Ολυμπιακου, έγινε εναντίον της Ξάνθης στα “Πηγάδια”  επι Χάσι. Ένα ματς, στο οποίο, ο Ολυμπιακος είχε πολύ καλή απόδοση και είχε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών. Είχε κάνει ντεμπούτο ο Τζούρτζεβιτς, ο οποίος είχε χάσει πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να “κλειδώσει” τότε, το ματς ο Ολυμπιακος. Οπότε, ο Ολυμπιακος, ουσιαστικά πρεπει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς, στην ομάδα που του έκοψε τους πρώτους του βαθμούς.

Επιπροσθέτως, πρέπει να εκμεταλλευτεί την χθεσινή απώλεια βαθμών της ΑΕΚ κόντρα στην Λάρισα, που έφερε ισοπαλία. Έχει την ευκαιρία με νίκη επι της Ξάνθης, να πάει στο +3 και να “καθαρίσει” οριστικά απο την μάχη τίτλου την ΑΕΚ στο “Γεώργιος Καραισκάκης”.

Τέλος, ένας άλλος λόγος, για τον οποίο είναι σημαντικός και καταλυτικός αυτός αγώνας, είναι το πρόγραμμα-φωτιά που ακολουθεί, μετά απο αυτόν τον αγώνα. Εκτός έδρας αγώνες σε Τρίπολη, Περιστέρι και Τούμπα. Όπως είναι κατανοητό, δεν τίθεται περιθώριο για απώλεια βαθμών σε ένα τέτοιο ματς. Αντιθέτως, στο τρίτο του ματς του Γκαρσία, θα αρχίσουν να φαίνονται πιο “καθαρά” τα στοιχεία, που περνάει στην ομάδα αυτές τις ημέρες στου Ρέντη.

*Ιδανικό θα ήταν, να σκοράρει ο Μιραλάς για να αρχίσει να παίρνει εμπρός η μηχανή των γκολ. Ήδη πηγές απο τον Ρέντη, αναφέρουν, ότι “ανεβαίνει” και στις προπονήσεις.

 

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ