Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τελευταία ομιλία του Γκαρθία στους παίκτες

Ο Γκαρθία βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης και αποχαιρέτησε τους πρώην παίκτες τους, τονίζοντας ότι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει ώστε να διευκολύνει τον σύλλογο να κάνει τις επόμενες κινήσεις του. Προφανώς, αντιλαμβανόμενος ότι δύσκολα θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών μετά τον Μάιο.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που δούλεψα μαζί σας και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε. Γνωρίζετε όμως όλοι ότι στο ποδόσφαιρο κάποια στιγμή φτάνουν όλα στο τέλος τους. Στο σημείο που οδηγήθηκαν τα πράγματα, εγώ πήρα την απόφαση να αποχωρήσω. Και ήθελα να ξέρετε ότι το έκανα για να διευκολύνω στον σύλλογο, ώστε να προχωρήσει άμεσα το πλάνο για την επόμενη σεζόν. Θα ήθελα να σας ζητήσω να κάνετε το καλύτερο δυνατό, για να νικήσετε στα ματς που απομένουν και να τερματίσετε στην υψηλότερη δυνατή θέση. Το λέω γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι το αξίζετε. Αρκεί μόνο να πιστέψετε στις δυνατότητές σας και να μην αδικήσετε άλλο τους εαυτούς σας», ανέφερε ο Καταλανός, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Μόλις αποχώρησε ο Ισπανός, ο διάδοχός του, Χρήστος Κόντης, ανέφερε: «Ξέρω ότι είστε απογοητευμένοι. Αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσετε. Πρέπει να παίξετε την μπάλα σας και να αποδείξετε ότι αξίζετε που είστε στον Ολυμπιακό. Να έχουμε καλή εικόνα στα ματς που μένουν και να πετύχουμε τέσσερις νίκες. Αυτό πρέπει να κάνετε τώρα».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ