Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ηφαίστειο έτοιμο να… εκραγεί το ΟΑΚΑ, συνθήματα κατά Μελισσανίδη και παικτών

«Καζάνι που βράζει» το Ολυμπιακό Στάδιο με τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ να αποδοκιμάζουν άγρια Μελισσανίδη, Παπαδόπουλο, στελέχη και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το φετινό ναυάγιο που οδήγησε στον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Η επίσκεψη των οργανωμένων στα γραφεία της ΠΑΕ τη Δευτέρα και η «απαίτηση» για παραιτήσεις όλων των στελεχών της εταιρίας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο στέλεχος της εταιρίας, αποτέλεσε απλά την αρχή της «έκρηξης» των οργανωμένων οπαδών της «Ένωσης».

Αρκετή ώρα πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League, το πέταλο του Ολυμπιακού Σταδίου «έστησε στον τοίχο» όλους όσοι κρίνει ότι ευθύνονται για το φετινό ναυάγιο της ομάδας και το βατερλό του ευρωπαϊκού αποκλεισμού.

Ο άνθρωπος που συγκέντρωσε τα περισσότερα πυρά ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ακολούθησαν ο στενός συνεργάτης του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Παναγιώτης Κονέ, ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ενώ από τη μήνη των οπαδών δεν γλίτωσαν και άλλα στελέχη της ΠΑΕ.

Ωστόσο, το ποτήρι της οργής ξεχείλισε μόλις έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το καθιερωμένο τους ζέσταμα. Η ιαχή «παίκτες μπ…δέλα βγάλτε τη φανέλα» συνόδευσε την έναρξη της προθέρμανσης με τον Παναγιώτη Τσιντώτα και τον Πέτρο Μάνταλο να γίνονται δέκτες συνθημάτων και άγριων αποδοκιμασιών.

Την ώρα, μάλιστα, που η ομάδα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο χορτάρι, οι οργανωμένοι οπαδοί ύψωσαν ένα πανό (που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν αναποδογυρισμένο για να μην φαίνεται το περιεχόμενό του) το οποίο έγραφε «Παίκτες, Στελέχη γαμ…νοι η ΑΕΚ δεν πεθαίνει – Μελισσανίδη ξύπνα ή φύγε».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ