Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιμπαγάσα: «Αυτά που συμβαίνουν δεν είναι καλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Η Αργεντινή δεν είναι και η πιο… ήσυχη ποδοσφαιρική χώρα, όμως αυτά που έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας και η… μαφιόζικη έφοδος του Ιβάν Σαββίδη, σόκαρε ακόμα και τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος μίλησε σε ισπανικό ραδιόφωνο για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.  

«Υπάρχει μία σύγχυση. Νομίζω ότι θα γίνει μία συνάντηση με τη FIFA αυτές τις ημέρες, αλλά αποφασίστηκε η διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι νεωτέρας. Η εικόνα που βγήκε την επόμενη ημέρα δεν είναι καλή ούτε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε για την Ομοσπονδία. Έχουν γίνει διάφορα στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν και άλλες υποθέσεις που εξετάζονται και θα δούμε τι θα γίνει. Πάντως, αυτά που συμβαίνουν δεν είναι καλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο», υποστήριξε ο «Κάνιο», που στην συνέχεια μίλησε γι τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης.

«Είχε παιχνίδι ο Ολυμπιακός στην Κρήτη και πριν απογειωθούμε είδαμε κάποια πράγματα. Όλα έγιναν όταν φύγαμε».

Τέλος, αναφέρθηκε και για το νέο βήμα της καριέρας του, αυτό της προπονητικής.

«Ειλικρινά, δεν έχει περάσει πολύς καιρός που είμαι προπονητής. Τώρα, καταλαβαίνω ότι το να είσαι προπονητής είναι περίπλοκο. Όταν παίζεις είναι πιο ωραίο. Επίσης, όταν τελειώνει η προπόνηση και είσαι προπονητής πρέπει να σκεφτείς διάφορα πράγματα, αλλά μου αρέσει αυτή η εμπειρία».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ