Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίβουσιτς: «Πάνω από όλα η ομάδα

Ο Ίβιτσα Ίβουσιτς μίλησε στην κάμερα της NOVΑ για την μέχρι στιγμής πορεία στον Ολυμπιακό και δεν έκρυψε την χαρά του για την παρουσία του στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά ο Ίβουσιτς μίλησε:

Για την προσαρμογή του:

Τα πάω πάρα πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια μου φέρονται πάρα πολύ καλά και έτσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Για το πότε έμαθε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού:

Μερικές ημέρες πριν έρθω εδώ, περίπου 1-2 ημέρες, όχι πολύ πριν.

Για τα όνειρά του με τον Ολυμπιακό:

Δεν κοιτάω την προσωπική μου θέση, δεν έχω προσωπικά όνειρα, βάζω πάνω από όλα την ομάδα. Αν πηγαίνει αυτή καλά, θα είμαι κι εγώ ευχαριστημένος.

Για την εξέλιξή του στις Ακαδημίες της Ίντερ: Σημαίνει πολλά για έναν παίκτη να ανήκει εκεί ως γκολκίπερ. Ήμουν εκεί από τα 14 έως τα 20 μου, για έξι χρόνια και σημαίνει αυτό πολλά για έναν παίκτη. Συνέβαλε πολλά στην εξέλιξή μου.

Για τη συνεργασία του με τους Προτό και Χουτεσιώτη:

Πολύ καλή. Πρώτα από όλα είναι πολύ καλοί άνθρωποι και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πολύ καλοί επαγγελματίες. Ο προπονητής των τερματοφυλάκων μας βοηθάει πολύ και είμαι πολύ ικανοποιημένος από το γκρουπ.

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο:

Πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας. Ο Πανιώνιος έχει καλή ομάδα, πρέπει να τη σεβαστούμε, το ματς θα είναι δύσκολο. Πρέπει να πάμε με θετικό τρόπο στον αγώνα γιατί είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση και θα πρέπει να κερδίσουμε για να ξεφύγουμε από αυτή.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

Είναι καλό πρωτάθλημα, υπάρχουν καλές ομάδες και είναι πολύ σκληρό. Μου αρέσει.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ