Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

ΚΑΕ Άρης: «Η Αστυνομία έθεσε βέτο για την αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα με τον Ολυμπιακό»

Τους λόγους για τους οποίους το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μετατέθηκε για την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, έκανε γνωστούς με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Άρης.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρουν πως τόσο οι ίδιοι, όσο και η ομάδα του Πειραιά, ήθελαν το παιχνίδι να διεξαχθεί κανονικά στις 28 του μήνα, όμως η Αστυνομία έθεσε βέτο.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ξεκαθαρίζει πως ήταν, από την πρώτη στιγμή, υπέρ της διεξαγωγής του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή 28 Οκτωβρίου και αυτή ήταν η πρόταση της προς όλους τους φορείς και στη διάρκεια της σύσκεψης, που έγινε την περασμένη Παρασκευή (19/10), στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Επιθυμία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως και του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., ήταν επίσης να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση τη Κυριακή 28 Οκτωβρίου.

Η Αστυνομία ωστόσο, υποστήριξε ότι τη συγκεκριμένη μέρα θα πρέπει να περιφρουρήσει τη Στρατιωτική Παρέλαση και τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, συνεπώς δεν μπορούσε να δώσει εγγυήσεις για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού κι έθεσε βέτο ότι θα πρέπει να αλλάξει ημέρα διεξαγωγής.

Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο αγώνας μετατέθηκε για τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στις 17:00.»

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC