Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Και επίσημα πλέον, καταζητούμενος στην Πόλη ο Γιαννακόπουλος!

Ανεπιθύμητος στην Τουρκία είναι για τα καλά πλέον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κάτι που τού διεμύνησε και ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, όπως αναφέρει μια από της μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας που είναι μάλιστα και σπόνσορας της Ευρωλίγκας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της “fanatik”, o ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τηλεφώνησε στον Τούρκο παράγοντα, θέλοντας να απολογηθεί για τα όσα έχουν συμβεί έως τώρα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε ανταπέδωσε εις πολλαπλούν τις κατάρες που είχε εκστομίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο πρόσφατο ματς Φενέρ-Παναθηναϊκός για την Ευρωλίγκα, τονίζοντάς του ότι πρέπει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους οπαδούς της τουρκικής ομάδας κι όχι από τον ίδιο.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Γιαννακόπουλος ρώτησε τον Γιλντιρίμ, τι θα γινόταν σε περίπτωση που θα πήγαινε στη γείτονα χώρα, με τον Τούρκο πρόεδρο να τού απαντάει αποστομωτικά: “Μην διανοηθείς να ξανάρθεις  εδώ”.

Δείτε το τουρκικό δημοσίευμα εδώ.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ